Wiek: 37 Dołączył: 7405 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2010-10-14, 06:15
Podoba mi siĂŞ ten freestylowy montaÂż. To jest to. = )
KolejnÂą dobrÂą rzeczÂą sÂą stunty. WybraliÂście chyba same najlepsiejsze do tego filmu.
Bardzo nie przypad³o mi do gustu to pomieszanie: San Andreas zmieszane miejscami z Vice City. To poszerza wprowadzon¹ ju¿ od dawna niespójnoœÌ stuntingu. (Stuntujemy ca³¹ mas¹ ró¿nych pojazdów.) Tu w Vice City, gdzie powinna byÌ woda by³a zamiast tego p³aska, b³êkitna powierzchnia przypominaj¹ca bardziej trawê z San Andreas.
WidzĂŞ tu teÂż lekko zmodyfikowanÂą grafikĂŞ w GTA: SA. WpadÂły mi w oko refleksy na pojazdach. Refleksy sÂą niezmienione, ale tu wyglÂądajÂą na pojazdach zdecydowanie lepiej niÂż w oryginale.
Punkty: 2440
Wysłany: 2010-10-15, 11:51
Bardzo fajna produkcja, montaÂż przezaje**sty, nie nasrane efektami, przyjemne dla oczu. Co do stuntĂłw, podobaÂły mi siĂŞ wszystkie
Bardzo dobrze mi siĂŞ oglÂądaÂło Muzyka dodawaÂła klimatu...
OgĂłlna ocena: 5/5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum