Wiek: 30 Do³±czy³: 6517 dni temu Posty: 88 Sk±d: Gniewkówiec
Punkty: 1030
Wys³any: 2010-11-12, 13:09 Fatum - fusion
D³ugi weekend... mnóstwo czasu... wszystko w domu zrobione... moze by tu zrobiæ cos po¿yteczniejszego ni¿ granie w gry. Jeszcze dodaæ fakt ¿e ucze sie editu a nie ma nic lepszego ni¿ praktyka i ju¿ mo¿na sie domy¶liæ ze wyda³em swój drugi edit Tym razem nie bedzie to leftover vid z ss±c± jako¶ci± i napisem fraps. Teraz bardziej sie przy³o¿y³em to "szczegó³ów", bo w sumie to rzeczy co wymagaj± ma³ej pracy a dajê lepszy efekt (mam tu na my¶li poprawê jako¶ci wzglêdem mojego pierwszego editu, usuniêcie napisy www.fraps.com, dodanie cc, i pare drobiazgów). Stunty... niestety nie znalaz³em nikogo kto by wydawa³ jak±¶ prawdziw± solówke, któr± móg³by mi powierzyæ, ale sie nie dziwie. Pomocn± d³oñ mi poda³ Fatum, choæ to nie jest nowe solo a jedynie druga wersja jego solówki co ma ju¿ parê miesiêcy, ale nie moge narzekaæ. Jak wiecie orygina³ by³ montowany przez adika i by³ z jego guestem. Tutaj tego zabrak³o mimo ze mia³em go na kompie... wiem mój b³±d, ale my¶la³em ze mi muzyka bedzie trwa³a d³u¿ej ni¿ stunty to nawet adik mi upn±³ tego guesta, ale jednak pasowa³a bez tego i ju¿ nie chcia³o mi sie nagrywaæ. No có¿... mam nadzieje ze nikt nie bêdzie mi mia³ tego za z³e..
Wiek: 37 Do³±czy³: 7403 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-11-13, 08:40
Jest tu kilka rzeczy, które skrytykujê negatywnie.
Pierwsza to chaotyczny pocz±tek. Nie ma tu napisu, który by nie skaka³ albo mryga³. Wed³ug mnie napisy zwykle powinny byæ czytelne, to znaczy wyra¼nie widoczne na ekranie przez czas pozwalaj±cy na co najmniej zrozumienie celu jego umieszczenia w filmie. W ogóle nie wiem, po co s± te napisy na pocz±tku.
Druga rzecz i ostatnia to znowu pewien rodzaj chaosu. Przed samym koñcem filmu (jest to bodaj¿e ostatni stunt na filmie) przerywasz stunt i skaczesz do zupe³nie innego miejsca w czasie co najmniej 2 razy. Jest to dla widza tak myl±ce, ¿e po obejrzeniu tego filmu trudno o nim powiedzieæ, co , kiedy i gdzie to jest.
Poza tymi szczegó³ami nie by³o a¿ tak ¼le. Bardzo podoba³ mi siê stunt z pierwszej minuty: Krail + bw stoopie + grind; szczególnie moment, kiedy stunter wykierowa³ na dachu motor do ty³u na przednim kole. ¦lizg by³ perfekcyjny.
Dobra Andrzej, to tak. Mój montarz zaczyna siê na dodaniu napisów, a koñczy na podk³adzie muzycznym. Tak wiêc dlamnie bardzo fajnie Przyczepi³ bym siê do finishera za bardzo chcia³e¶ aby wyszed³ wyj±tkowo, (niewiem czy zrozumiesz o co mi chodzi xd) W ka¿dym b±d¼ razie ³adnie wygl±da.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum