Punkty: 780
Wys³any: 2010-11-16, 21:08 [PKS] Ozibenation
[PKS]Ozibenation
Witam, chcia³bym przedstawiæ moj± drug± solówkê (pierwsza [PKS] Przebudzenie) w VC - Ozibenation.
Pracowa³em nad ni± oko³o 2 tygodnie my¶lê, ¿e siê op³aci³o gdy¿ doda³em do kolekcji kilka nowych stuntów.
Chcia³bym serdecznie podziêkowaæ TrYpowi (GTAS), który i tak tego nie przeczyta bo nie wie o istnieniu tego forum ale mimo tu dziêkuje . No wiêc tak:
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-11-16, 22:15
Bardzo dobre ¶lizgi, jazda po ¶cianie! Naprawdê niesamowite! Bardzo ceniê w tym filmie niepowtarzalne stunty i rozbudowany styl. Tak¿e i tricki typu bumps, ³ód¼ bump i.t.p. ... by³y równie dobre. = )
Tak¿e i montage ca³kiem spójny i mi³y dla oka.
Dziêkujê za kolejny dobry film.
Trafi³o siê kilka oldów, Tryp nie potrafi stuntowaæ ani montowaæ. Monta¿ by³ za prawdê powiadam Ci [cenzura]. Wygl±da³oby to lepiej przy ³adniejszym monta¿u.. Co do finishera - by³y lepsze stunty. Ogólnie dobrze Ci idzie, ale zainwestuj w lepszego monta¿yste, np Droola b±d¼ Ro³cza..
Punkty: 780
Wys³any: 2010-11-17, 17:15
Chichy, które stunty twoim zdaniem s± stare? mo¿esz je wskazaæ? Temat finishera nie komentuje, to twoje zdanie. Ale zanim co¶ g³upiego napiszesz to spróbuj to sprawdziæ. Je¿eli wg. ciebie TrYp nie potrafi stuntowaæ to jak ocenisz swój poziom?
Porównywanie jej na tle innych naszych produkcji z VC by³oby niemal niemo¿liwe, bo jedynie tak dobra produkcja zosta³a tak¿e zrobiona przez Ciebie. Bardzo siê cieszê, ¿e wyda³e¶ j± bêd±c ponownie w naszych szeregach. Szkoda, ¿e u nas nie ma takiego rozwoju stuntingu w VC. Nie wiem czy którykolwiek polski stunter obecnie dorówna Ci w VC.
Monta¿ tej produkcji faktycznie móg³ staæ na ciut lepszym poziomie. Dobre stunty powinny byæ ³adniej "opakowane". Nie jestem te¿ zwolennikiem powtarzania stuntów z kilku perspektyw, wg mnie sztuk± jest uchwycenie danego trika w jak najlepszym ujêciu (max. 2 ujêciach). Muzyka jest w miarê spokojna i ³agodna dla ucha.
Lubiê ten film dlatego te¿ pobieram go na dysk w pe³nej jako¶ci.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2010-11-17, 21:32
Zacznê od tego co mi siê podoba³o, czyli przejrzysty monta¿, proste intro i outro bez ¿adnych ceregieli wszystko jasne no i oczywi¶cie stunty. Zw³aszcza double bump 2 billboard oraz te CSMy mia¿d¿±ce.
Jako ¿e by³o tu tylko VC to zdarzy³o siê te¿ kilka oldów, poza tym muzyka niemrawa jak do czego¶ takiego i trochê lipna nazwa :P
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2010-11-18, 14:16
Obejrza³em film, wy³±czy³em. Za sam fakt ¿e to film VC i "¿e chcia³o Ci siê robiæ" mogê jedynie pogratulowaæ. Od dawna czeka³em na kogo¶ kto odkurzy trochê t± sekcje. Gratulujê, ¶wietne solo. Monta¿ moim zdaniem bardzo odstawa³ od poziomu stuntów i w sumie tylko to mi siê nie podoba³o.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2010-11-18, 16:48
¦wietny film. Jest wiele dobrych stuntów. Mogê ¶mia³o powiedzieæ, ze jeste¶ jednym z czo³owych stunterów w VC na polskiej scenie stuntingu a na ¶wiatowym? Pewnie jednym z lepszych Film ogl±da³o siê przyjemnie, ale czasem praca kamery mog³a zdenerwowaæ (wlatywa³a w budynki no i ujêcia nie oddawa³y trudno¶ci stuntu). Ale za sam film mogê daæ 8/10! Szkoda, ze nie zaprosi³es mnie na guesta
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum