stara nazwa , straszny montaz , chyba 2 stunty albo 1 nowy , avel zmodowal , intro tragedia.
2/10 pozdrawiam.
Znowu chciaÂłeÂś byĂŚ fajny nie wyciÂągajÂąc Âżadnych pozytywĂłw z filmĂłw. Popatrz ! znowu nie wyszÂło. Ale nie martw siĂŞ, wystÂąpisz w kolejnej edycji taĂąca z gwiazdami.
Wiek: 33 Dołączył: 6194 dni temu Posty: 663 Skąd: MyszkĂłw
Punkty: 28050
Wysłany: 2010-11-27, 22:45
Criben napisał/a:
Art napisał/a:
stara nazwa , straszny montaz , chyba 2 stunty albo 1 nowy , avel zmodowal , intro tragedia.
2/10 pozdrawiam.
Znowu chciaÂłeÂś byĂŚ fajny nie wyciÂągajÂąc Âżadnych pozytywĂłw z filmĂłw. Popatrz ! znowu nie wyszÂło. Ale nie martw siĂŞ, wystÂąpisz w kolejnej edycji taĂąca z gwiazdami.
Film ocenie potem.
no proboje byc fajny tutaj bo tylko tutaj moge byc fajny i moge sie wyzalic do "kolegow i przyjaciol"
Wiek: 37 Dołączył: 7062 dni temu Posty: 949 Skąd: mazowsze
Punkty: 11914
Wysłany: 2010-11-27, 23:09
Nigdy nie by³em zwolennikiem ¿adnych collabów typu 24h, 48h itd. z powodu i¿ wiêkszoœÌ takich produkcji niestety nie zachwyca poziomem tricków, film ten jest tego najlepszym przyk³adem. Nie liczy³em wszystkich stuntów ale jedyne dwa godne uwagi to przedostatni i ostatni.
Intro pomys³owe i interesuj¹ce, ostatnio wszyscy sobie olewaj¹ tê czêœÌ filmu, a tu proszê jakaœ nowoœÌ. Du¿y +. Co do reszty monta¿u powiem tyle ¿e nie zachwyca³ ale te¿ nie przeszkadza³.
stunty 4/10
montaÂż 5/10
Ale jest przynajmniej co obejrzeĂŚ, bo nie pamiĂŞtam kiedy ktoÂś wrzuciÂł tu jakiÂś nowy film.
Intro fajne, a po za tym to raczej kiepsko bylo. Wiele starych stuntĂłw i mam coÂś do powiedzenia Rahimowi odnosnie ostatniego stuntu Niechce byc wÂścipski, wiĂŞc zostawie to dla siebie. MyÂślĂŞ, Âże on wie o co mi chodzi
Wiek: 32 Dołączył: 6102 dni temu Posty: 181 Skąd: Zielona GĂłra
Punkty: 2440
Wysłany: 2010-11-28, 21:40
Poti napisał/a:
Intro fajne, a po za tym to raczej kiepsko bylo. Wiele starych stuntĂłw i mam coÂś do powiedzenia Rahimowi odnosnie ostatniego stuntu Niechce byc wÂścipski, wiĂŞc zostawie to dla siebie. MyÂślĂŞ, Âże on wie o co mi chodzi
Ciiiiii Zostawmy to dla siebie
wybacz ale musiaÂłem D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum