Witam w kolejnym newsie!
Nadchodz±ca przerwa ¶wi±teczna mo¿e byæ dobrym czasem na wspólne spotkanie, bli¿sze poznanie siê, i powspominanie troszkê starszych czasów.
Spotkanie o tej porze roku w mróz, licznej grupy ludzi by³oby dla ka¿dego nie lada problemem do pokonania. Dlatego spotkanie odbêdzie siê w grze multiplayer, a wspominanie dobrych czasów i rozmowê umo¿liwi chat w grze.
Chcia³bym zaprosiæ Ciebie, i Ciebie, i tamtego go¶cia równie¿ do ¶wi±tecznego spotkania w grze "San Andreas: Multiplayer". Parê informacji:
* czas: 27. grudzieñ, 2010 r., godzina 16:00
* miejsce: Oficjalny serwer PKS SA-MP (92.51.138.183:7777)
* pozosta³e informacje: SA-MP wersja 0.3b, brak has³a wstêpu (aktualne has³o zostanie zdjête na ten czas). Mo¿esz czuæ siê zaproszony, zaproszona.
Zapraszam do wspólnej gry 27. grudnia!
Bardzo siê cieszê, ¿e zosta³ zrealizowany i jak najbardziej jestem za i oczywi¶cie bêdê na serwerze. Jako nieliczne moje wspomnienia z komputerem to w³a¶nie Sa-mp. Pamiêtam jak zaczyna³em, pozna³em setki fajnych ludzi, na prawdê. Mo¿e wyda siê to troszeczkê takie 'dziwne' ale bardzo dobrze siê rozumiemy, rozmawiamy na skype. Po prostu inaczej ni¿ w rzeczywisto¶ci.
A co do jakiego¶ vidu, relacji ze spotkania: Bardzo dobry pomys³ ! Je¶li bêdzie du¿o osób, to bêdzie efektowne. Jestem ZA !
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2010-12-21, 07:51
Czemu akurat 16:00 ? To chyba jest dzieñ pracuj±cy a jak mniemam wiêkszo¶æ ludzi pracuje do 16 w³a¶nie (w tym ja) Chyba ¿e to wolne, bo sam nie wiem
Prawdziwy przyk³ad poszanowania rodziny w ¶wiêta. Gratulujemy Wojtku.
Metru napisa³/a:
G7, napomnia³ mi o tym pomy¶le w naszej ostatniej rozmowie.
Bardzo siê cieszê, ¿e zosta³ zrealizowany i jak najbardziej jestem za i oczywi¶cie bêdê na serwerze. Jako nieliczne moje wspomnienia z komputerem to w³a¶nie Sa-mp. Pamiêtam jak zaczyna³em, pozna³em setki fajnych ludzi, na prawdê. Mo¿e wyda siê to troszeczkê takie 'dziwne' ale bardzo dobrze siê rozumiemy, rozmawiamy na skype. Po prostu inaczej ni¿ w rzeczywisto¶ci.
A co do jakiego¶ vidu, relacji ze spotkania: Bardzo dobry pomys³ ! Je¶li bêdzie du¿o osób, to bêdzie efektowne. Jestem ZA !
Metru, won do dziewczyny!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum