Elo. Chcia³bym z³o¿yæ zamówienie na nrg skin. Otó¿ kolorystyka body ma byæ niebieska i z jakim¶ ciekawym wzorkiem. Metale maj± po prostu pasowaæ do body i jaki¶ kozak bie¿nik.
Na rejestracji ma byæ jaki¶ fajny tribal. I jakie¶ realistyczne, ale pasuj±ce tarcze hamulcowe. Za to mogê daæ z 300 pkt chocia¿ wiem, ¿e nie potrzebne.\
/e
Jezeli jest mój vinyl w trakcie produkcji to niech artysta skoñczy swe dzie³o. Je¿eli nie, to body niech ustroi "Flowersami" ¿eby do niebieskiego koloru pasowa³o. Dziêkuje z góry.
/e I co praca w ogóle ruszy³a? ;d
Ostatnio zmieniony przez Siemko 2010-04-08, 21:01, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 29 Do³±czy³: 5985 dni temu Posty: 132 Sk±d: siê bior± n00by?
Punkty: 1420
Wys³any: 2010-03-30, 19:54
Ja tak¿e chcia³bym z³o¿yæ zamówienie na NRG, na takie aby ju¿ go nigdy nie zmieni³em. Body w cyfrowym kamufla¿u. Jaki¶ fajny bie¿nik, rejestracja z napisem "3R!". Za siedzeniem drugie siedzonko dla pasa¿era najlepiej z modelem. Noi to chyba tyle. Aaa jeszcze pod siedzeniem mój nick "3runner." i zda³y by siê jakie¶ lusterka. Z góry dziêki. Pozdrawiam
Móg³bym prosiæ o Vinyl NRG-500, ogólnie zda³ bym siê na wasz± kreatywno¶æ, wszystko mi jedno jaki bêdzie ale mile widziany lekko prze¼roczysty, z góry dziêkuje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum