Wiek: 32 Do³±czy³: 6472 dni temu Posty: 335 Sk±d: ¦widnica
Punkty: 11049
Wys³any: 2011-01-28, 17:06 [Hardstyle Mix] Soulish first hardstyle mix 2011
heh jak widaæ trochê urozmaici³em mój nick ;d co do mojego mixa powiem szczerze przygotowywa³em siê bardzo d³ugo rozmawia³em z wieloma hardstylowymi dj-ami i w³a¶nie sk³onili mnie abym zacz±³ co¶ robiæ wiecie po takim mixie Nazywac sie Dj Soulish chyba nie wypada³o by ;p ¶mieszne jest to ze wiele osób co zmixuje ¼le 2 nutki ju¿ siê nazywaj± mianem dj dobra widze za bardzo sie rozpisalem
playlist :
1.Burn Soldier - Lifestyle is hardstyle
2.Da tweekaz - Ducktool
3.Wildstylez - Revange of the dirty [cenzura]
4 wildstylez - Revenge (Technoboy Remix)
5.Inna - Hot (burn Soldier Remix)
6 headhunetrz - woznotwoz
7 Brennan heart and Frontliner - Search for more (demo master 2008)
8 on-phase - Afterlife
9 tuneboy & Stephanie - music is (original)
10.a-drive ft. sasha f - into the deep
Wiek: 32 Do³±czy³: 6908 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2011-01-28, 21:38
Ca³kiem nie¼le, tylko te przerwy miêdzy trackami mog³e¶ usun±æ do granic mo¿liwo¶ci, wtedy przej¶cia by³yby p³ynniejsze. Co do samych warto¶ci nagrañ, to nie wszystkie trafi³y w mój gust. Wybra³e¶ jeden z moich najmniej ulubionych kawa³ków Headhunterz'a, ale za to ¶wietn± piosenkê Burn Soldier'a. Ogólnie Twój mixtape trzyma³ poziom, tylko ta Inna - Hot... Ta piosenka nie powinna siê tu znale¼æ :P
Je¿eli chodzi o Ciebie jako DJ'a to zrobi³e¶ ten mix ca³kiem profesjonalnie.
Wys³any: 2011-01-29, 09:59
Nie lubiê tego typu trzepania dywanów. Nie podoba mi siê ten styl muzyki, wiêc niestety nie oceniê Twojej pracy i nie napiszê, co s±dzê o tym mixie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum