Wiek: 37 Do³±czy³: 7402 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-01-30, 15:36 5 lat forum (High Five)
Witam!
Istniejemy ju¿ ponad cztery lata (prawie piêæ). Patrz±c przed siebie, mogê powiedzieæ, ¿e istniejemy zaledwie cztery lata. Mamy przed sob± jeszcze bardzo du¿o mo¿liwo¶ci, osi±gniêæ, wspólnych prze¿yæ.
Jakby nie patrzeæ przeszli¶my ju¿ wiele, i od kiedy zajmujemy siê stuntingiem, do tego czasu zmienili¶my siê. Jeste¶my w innej sytuacji, chcemy robiæ nasze stunty coraz lepiej, robimy nowe filmy i osi±gamy kolejne sukcesy. Mamy du¿o za sob±, i nadal uczymy siê, zdobywamy wiedzê, umiejêtno¶ci, przyja¼ñ, a mo¿e wiêcej. Przygotowuj±c kolejny projekt na stunt-film, musimy pamiêtaæ o tym, ¿e nigdy nie bêdziemy idealni.
Dzisiaj chcê rozpocz±æ projekt kolejnego stunt-filmu z okazji nadchodz±cych, pi±tych urodzin forum Polskiego Ko³a Stunterskiego (1 kwiecieñ). Tym razem zapraszam wszystkich, nie tylko naszych starych ziomów, na których zwyk³em mówiæ "zieloni", zapraszam ka¿dego, kto chce siê do³±czyæ do urodzinowego filmu dla PKS.
Projekt filmu, póki co jeszcze nie ma tytu³u, dlatego, poza wyrobion± ju¿ odpowiedzi± "add me", warto rzuciæ jakie¶ has³o, aby wspólnie zastanowiæ siê nad ostatecznym tytu³em filmu.
Za³o¿enia:
• Zg³osiæ siê mo¿e ka¿dy;
• Termin wysy³ania stuntów: 7.03.2011;
• Edycja filmu: Gesior7 (chyba, ¿e macie co¶ przeciwko);
• Proszê przysy³aæ od 1 do 3 stunty (powtórki), i pozosta³e materia³y (skiny, sejwy, ...) do mnie prywatn± wiadomo¶ci± ( pw ), lub elektroniczn± poczt± ( gesior7@wp.pl );
• tytu³: PKS High Five (Hi Five)
Wasze propozycje:
3ruNNer: "Fifth Anniversary",
Matej_pl: "PKS Birthday",
Art: "PKS", "PKS Retro", "Nowadays", "Next Year Project", "PKS High Five" PiroBojd: "Five years of epicness"
Ozibe: "piêæ lat jak jeden dzieñ"
√: od osób z tym znaczkiem dosta³em ju¿ potrzebne materia³y;
szybki, Art, Raziel, Drool: pomocnicy.
Stunty przysy³ajcie do mnie na podany kontakt:
pw, e-mail: gesior7@wp.pl, gg: 9199090, msn: gesior7@msn.com .
Pisz±c, podajecie ksywkê, jaka bêdzie w filmie i plik ze stuntami, lub dzia³aj±cy odno¶nik.
Wszystko, co potrzeba ju¿ jest. Nale¿y teraz czekaæ na mnie, a¿ zmontujê film. Zamieszczam ma³e info odno¶nie postêpu prac:
• Skompletowany zestaw potrzebnych stuntów i materia³ów;
• Przygotowany podk³ad muzyczny;
• Nagrywanie stuntów: 21 z 21 stunterów nagrane (w sumie 69 replayów);
• Monta¿: 100%;
• Rendering + kompresja: 100%.
Film wkrótce ... .
Jestem jeszcze w ¶rodku pracy nad filmem, ale postanowi³em ¿e ujawniê kilka screenów z tego, co dotychczas uda³o mi siê skleiæ. Screeny s± w oryginalnym rozmiarze. Zapraszam do ogl±dania screenów.
To na razie tyle.
Dla przypomnienia, zostawiam do obejrzenia film, zorganizowany rok temu.
Wiek: 31 Do³±czy³: 7024 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2011-01-30, 16:43
Wydaje mi siê, ze stunty powinny byæ przyjmowane ze wszystkich czê¶ci GTA pocz±wszy od GTA 3 do GTA IV. Nie mo¿emy przy takim filmie ograniczaæ sie jedynie do GTA SA.
Wys³any: 2011-01-30, 16:58
Po³±czenie Vice City, San Andreas, a nawet GTA3 jest mo¿liwe.
Tak, jak w poprzednim projekcie mo¿ecie przysy³aæ stunty z Vice, San Andreas, GTA3, ewentualnie GTA IV. GTA IV obecnie nie mam, ale je¿eli bêd± stunty z czwórki, to napewno znajdzie siê pomoc z nagrywaniem.
Wysy³aj±c stunty zaznaczcie, z któej gry s± robione, aby by³o wiadomo.
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-01-30, 17:31
Proponujê rozes³aæ link do tego projektu gdzie popadnie i rozreklamowaæ go jako "polski du¿y projekt". To forum to trzon polskiego stuntingu i mo¿emy razem po raz kolejny siê zjednoczyæ i zrobiæ wspólny, polski film. Z mnóstwem osób, mnóstwem stuntów i mnóstwem frajdy. Kto¶ mnie poprze?
Wys³any: 2011-01-30, 18:43
Nie rozsy³amy informacji o projekcie, gdzie popadnie. Robimy normalny, przyzwoity stunt-film. Polski, jak najbardziej, ale rozpoczynaj±c ten projekt, nie mia³em na my¶li repliki Best of Polish Stunts.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum