Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-02-21, 19:16
Mi³o widzieæ, ¿e kto¶ podziela moje zdanie.
Zrobili¶cie z Pumpkinem ciekawe stunty, ale nie mam pojêcia, czemu w co drugim stuncie zmniejszy³e¶ jasno0¶æ do zera? W oko³o po³owie stuntów by³o absolutnie czarno na ekranie, przez to nie by³o w tym czasie widaæ czegokolwiek.
P.S.: Widzê ScreaM, ¿e szykuje siê niez³y zak³ad. Od kiedy zaczynasz?
Scream je¿eli chodzi o twoj± propozycje review-u , to bardzo chêtnie.Je¿eli ci pasuje to Start w sobote? Da³bym ci nawet ca³y weekend bo wiem ile zaj±³ mi opener
Co do filmu to mi siê podoba³. Fajny oldschoolowy klimat, dawno takiego filmu nie ogl±da³em. Stunty ca³kiem interesuj±ce, choæ sporo starych. Monta¿ równie¿ taki sobie, ale rozumiem, ¿e pocz±tki wiêc nie jest ¼le. Ogólnie wprowadzili¶cie fajny, stary klimat. Brakuje ju¿ takich filmów, wiêc plus dla was.
Skoro ju¿ mnie tutaj wy¿sza w³adza wzywa to i ja co¶ powiem.
Na pocz±tku chcia³bym zaznaczyæ, ¿e skoro to mia³ byæ "fun" to wiêcej pojazdów wykorzystujcie jest wtedy film bardziej ciekawy, je¶li jest co¶ naprawdê fajnego zobaczyæ. Nie musi byæ co¶ trudnego, lecz kreatywnego.
Podoba mi siê ró¿norodno¶æ muzyki, nawet bardzo nie odchodz±ca od siebie, no i ta koñcówka pokazuje, tak jakby weso³e zakoñczenie, tak samo jak i mówi o tym, ¿e jeszcze powrócicie.
Czekam na nastêpny film lecz mo¿e bardziej ciekawy. POWODZENIA!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum