Punkty: 780
Wys³any: 2011-03-01, 16:33
Wszystkie stunty stare, oprócz openera który jest zmodowany, poniewa¿ nie da sie bez modu zablokowaæ packera tam. Bez modu sensie dwoma packerami. Sam stunt wydawa³ siê czysty i przyjemny w robieniu. Czekam na twoj± solowke ;D
Widzê fana GTAS'u. Tak na prawdê mam [cenzura] na to co s±dzi GTAS. Filmy robiê dla polaków a nie dla 90% zmodowanego angielskiego portalu, wiêc to czy wstawiê tam 50 samochodów to jest moja sprawa - je¶li bior± to za mod, to oks.
Po drugie widzê równie¿, ¿e Ty te¿ próbujesz siê tam wkrêciæ. Je¶li chcesz co¶ zrobiæ jako¶ polak, to podkrêæ Polsk± scenê, bo angielska jest zape³niona przez "de be¶ciaków" typu boxXx który moduje, i Brain Killera, który [cenzura] na controllerze przy zmodowanych plikach od VC.
Swoj± drog± ciekawi mnie gdzie widzia³e¶ wykonane przez mnie stunty, skoro s± ju¿ stare?
[ Komentarz dodany przez: Gesior7: 2011-03-04, 05:29 ]
Przesadzasz ze s³ownictwem. Naucz siê trochê polskiego, zamiast dawaæ tutaj obcymi s³owami, siej±c zgorszenie.
To jest ostrze¿enie.
Wys³any: 2011-03-01, 22:41
* Po pierwsze primo to, ¿e to siê zalicza do modingu nie jest wymys³ lecz zasada która powinien przestrzegaæ ka¿dy gracz. W ka¿dej grze s± pewne zasady, w stuinting nie dozwolone jest "wczepianie" pojazdu w ¶ciane. Racja nie musisz jej przestrzegaæ. Ilo¶æ pojazdów dla mnie te¿ jest g³upot±, ale g³ównie chodzi mi w openerze twoim o umieszczenie packera w ¶cianie.
* Po drugie primo, obra¿anie ca³ego portalu które liczy ponad 1k osób ze wzglêdu na 2 osoby jest chore, powiem tak ¿eby nie przekl±æ.
* Po trzecie primo, jakbym chcia³ siê wkrêciæ bym siedzia³ od roku w WH i wysy³a³ po 2-3 stunty na ich modowane filmy zamiast robiæ solówki w barwach PKS'u. Jak mo¿esz tak mówiæ, skoro jestem w polskim crewie i wszystkie filmy solowe mam w barwach polskich?
* Nie znam wszystkich filmow VC na pamieæ, ale ogl±da³em i wiem:
1. Opener - Nowe wykonanie jak ju¿ mówi³em, ale modowane i niemo¿liwe do zablokowania packera, wykonane podobnie przez P2B (
2. wykonany przez Red w collabie tylko dla taxi boostow
3. to jest nowe
4. Masowo robiony CSM w lamerskich filmach, tyle ¿e koñczony na topie budynku.
5. Zrobione przez Brainkillera w Interlocked - outro - 7:55
6. zrobione w Wasteland Heroes - Doperide II w 2008 roku przez Daffy'ego - czas 1:30.
7.Tego nie musze udowadniaæ, jest to powszechnie kradziony stunt zrobiony przez Brainkillera w jego solowce z 2006r. , Szuhos niedawno wynadowal to Sanchezem
8. Finisher jest jednym z pierwszych stuntow powsta³ych na lotnisku
Co do pierwszego, u¿y³em metody stuckowania packerów Nitzkita, w ¿adnym wypadku nie u¿y³em do tego Dannye's Main SCM. Mam Ci nagraæ film z stackowania tego packera?
Wys³any: 2011-03-02, 08:32
wiem o czym mowisz, ale zeby ci to wyszlo musiales zablokowac w scianie jedengo z dwóch packerów co jest nie dozwolone. Musia³e¶ u¿yæ teleportera, który wbi³ pojazd w ¶ciane. no nagraj mi ca³± akcje z blokowaniem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum