Je¿eli pytasz o grê w której zosta³y zrobione stunty to GTA San Andreas.
Je¶li jednak pytasz o grê, która dziejê siê w tym temacie, to jest to gra na nerwach osoby która mówi prawdê odno¶nie swoich stuntów z filmu.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-03-04, 15:17
Ano San Andreas bez drzew to ju¿ nie jest San Andreas. To nie jest GTA San Andreas.
Wed³ug mnie film jest zmontowany w ¶miesznym stylu. Wszystkie stunty s± wy¶wietlane dopiero po rozpoczêciu. brakuje im sporego kawa³ka. Ka¿dy z tych stuntów z wyj±tkiem jednego jest wy¶wietlony po kilka razy, za ka¿dym razem z troszkê innej perspektywy. Nie rozumiem wyj±tku zrobionego dla stunta cabbie (3:00 w filmie). Jakby nie patrzeæ, nie wiadomo, jak ten stunt siê zaczyna i o co w nim chodzi.
To kufa chopak czy kobietka ;x ? Bo ju¿ nie kapuje. Nigdy lajdi (mimo ¿e jako osobê internetow± bardzo lubi³em go/j± tylko nienawidzê oszustów ) nie chcia³a ze mn± rozmawiaæ na skype/kamerki bo siê czego¶ ba³a wiêc nie wnikam ale ok.
Co do wypowiedzi to WaRoW ma ca³kowicie inny styl, prêdzej Beat style który rozpowszechni³ styl ptrvy'ka i sentinka ( z kolei oni wszystko maj± z NMotion CS Style wiêc tak na prawdê ich styl ¶mierdzi, chocia¿ BeaT i to lambo owni jajca - jeden z najlepszych filmów jakich widzia³em nie licz±c TM 4ever w której edit kosztuje i jest na zar±bistym poziomie )
Co do mapy to równie¿ siê zgodzê ¿e usuniêcie li¶ci itd. to ju¿ modyfikacja oryginalnego GTA SA wiêc mod ... Jak napisa³em G7 ten stunting to nie to co za twoich BA! Moich czasów kiedy zaczyna³em i to na prawdê jara³o cz³owieka.
@up, co¶ Ci nie wyszed³ Quote. Tak to jest kobieta. Mog³em siê pomyliæ ze stylem WaRoW'a ale to by³a moja pierwsza my¶l. Tak czy siak, film mi siê nadal podoba. ;]
@down - On Mówi³ o Lady. RO£CZU NIE DENERWUJ SIÊ!
*HGAHAHAHHAHAHAH DAREK PRZEGRA£* tak na offtopie >.>
@Tracker - Mi³o mi, Bartek jestem.
Ostatnio zmieniony przez Daro 2011-03-05, 10:14, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum