Bardzo przyjemny film!
Nie spodziewaÂłem siĂŞ produkcji na tak wysokim poziomie, miÂłe zaskoczenie.
Editing bardzo fajnie zgraÂł siĂŞ z muzykÂą, efekt koĂącowy jest zadowalajÂący.
Co do stuntów: GTA IV daje du¿o mo¿liwoœci, ale wiêkszoœÌ stuntów to jakieœ "big airy" i inne latawce, tutaj te¿ takie siê pojawi³y.
Najbardziej spodoba³o mi siê combo Wingeda, które wykona³ sanchezem, bardzo fajny wallride, a póŸniej grind, ekstra!
OgĂłlnie dobry film z dobrymi stunterami z czwĂłreczki.
Zaskoczyliœcie mnie tym filmem. Jak dla mnie by³ œwietny ! Bardzo dobry, pomys³owy edit a do tego stunty na wysokim poziomie. Tak jak Crack nie spodziewa³em siê takiego poziomu. Ca³oœÌ prezentujê siê jak dla mnie bardzo dobrze. Film oceniam na 9/10, powodzenia w nastêpnych produkcjach !
btw. Czy wszyscy wystĂŞpujÂący w filmie to Polacy ?
Bardzo spodobaÂł mi siĂŞ ten film ; D bardzo mi siĂŞ podobaÂły te przedstawienia postaci w czasie filmu i stunty teÂż byÂły fajne ; D i dziĂŞki za thanks ; D
Fajne, mi³o siê ogl¹da³o. Monta¿ tylko troszkê za bardzo przesadzony, lekko za bia³o, czasem za du¿o kolorów. No, ale jak kto woli. Ogó³em to ca³kiem przyjemny. Stunty równie¿ ca³kiem fajne, wiêcej ciekawszych stuntów ni¿ big airów. W wiêkszoœci stunt filmów z IV mo¿na zobaczyÌ tylko same big airy, a tutaj proszê, lekka odmiana.
Ogó³em ciekawy film, mo¿na zobaczyÌ interesuj¹ce stunty i monta¿ na ca³kiem dobrym poziomie. Polecam. :3
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-03-10, 08:40
Bardzo dobre! Œwietnie wykorzystane mo¿liwoœci edytora video z GTA IV, œwietny, stylowy monta¿, niepowtarzalne i ró¿nie dobre stunty. D³ugo czeka³em na tak dobry stunt-film z GTA IV.
Wielu ze stunterĂłw z tego filmu nie znam. Zamierzacie robiĂŚ kolejne filmy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum