Wiek: 33 Do³±czy³: 6418 dni temu Posty: 86 Sk±d: Szyd³owiec
Punkty: 1329
Wys³any: 2011-03-15, 21:49
Jozio napisa³/a:
Co do wypowiedzi to WaRoW ma ca³kowicie inny styl, prêdzej Beat style który rozpowszechni³ styl ptrvy'ka i sentinka ( z kolei oni wszystko maj± z NMotion CS Style wiêc tak na prawdê ich styl ¶mierdzi, chocia¿ BeaT i to lambo owni jajca - jeden z najlepszych filmów jakich widzia³em nie licz±c TM 4ever w której edit kosztuje i jest na zar±bistym poziomie )
Co to znaczy Beat style? I w jaki sposób móg³ rozpowszechniæ styl PtRvY i Senta? I jaki NMOTION CS Style? We¼ sie cz³owieku zastanów co ty wyprawiasz.
Co to znaczy Beat style? I w jaki sposób móg³ rozpowszechniæ styl PtRvY i Senta? I jaki NMOTION CS Style? We¼ sie cz³owieku zastanów co ty wyprawiasz.
mo¿e chcesz mi tu wcisn±æ ¿e Beat nie bazuje na na ptrvy i sentinesie ? nie wiesz co to jest motion style ? i nazywasz siê monta¿yst± ? www.motionfreaks.pl/ poczytaj troszkê zanim bêdziesz pisa³ kolejne g³upoty. NM jest klanem monta¿ystów(kiedy¶ bawili siê w TM teraz maj± zamiar przej¶æ na CS'a - da³em kiedy¶ linka do best monta¿u od nich/jego z TM na VE poszukaj jak ci siê chce - zobaczymy co z tego powstanie ), poszukaj na tej stronce co ci da³em tam masz all newsy ze ¶wiata.
Wiek: 33 Do³±czy³: 6418 dni temu Posty: 86 Sk±d: Szyd³owiec
Punkty: 1329
Wys³any: 2011-03-16, 15:40
Ka¿dy ma swój styl monta¿u i niby jak mo¿e bazowaæ na ich edicie? U¿yje motion blura i ju¿ ¶ciaga od kogo¶ pomys³ na "efekt"? Napisa³e¶ jakie¶ "NMOTION CS Style", co skojarzy³o mi siê od razu, ¿e niby ¶ciagaj± znowu¿ pomys³y z filmów z cs'a. A teraz wyje¿dzasz mi z "nie wiesz co to jest motion style"? To jaka¶ nowa definicja na "efekt"? Dwa zupe³nie przypadkowe s³owa...A potem mi dajesz link do niejakiego klanu montazystow ktorzy rzekomo montuja filmy w TM o podobnej nazwie. I pytam sie jakie to ma znaczenie? Po co mia³bym siê dowiadywac co to za zespol montazystow skoro jest ich w necie pelno? (aries films, cnd prod itd.). Nie powiem, ¿e nie ogladalem ich filmiku ale nie zrobil na mnie specjalnego wrazenia szczerze powiedziawszy...
Ka¿dy ma swój styl monta¿u i niby jak mo¿e bazowaæ na ich edicie? U¿yje motion blura i ju¿ ¶ciaga od kogo¶ pomys³ na "efekt"? Napisa³e¶ jakie¶ "NMOTION CS Style", co skojarzy³o mi siê od razu, ¿e niby ¶ciagaj± znowu¿ pomys³y z filmów z cs'a. A teraz wyje¿dzasz mi z "nie wiesz co to jest motion style"? To jaka¶ nowa definicja na "efekt"? Dwa zupe³nie przypadkowe s³owa...A potem mi dajesz link do niejakiego klanu montazystow ktorzy rzekomo montuja filmy w TM o podobnej nazwie. I pytam sie jakie to ma znaczenie? Po co mia³bym siê dowiadywac co to za zespol montazystow skoro jest ich w necie pelno? (aries films, cnd prod itd.). Nie powiem, ¿e nie ogladalem ich filmiku ale nie zrobil na mnie specjalnego wrazenia szczerze powiedziawszy...
Napisa³em aby¶ poczyta³ na stronie ogó³em co to jest motion effects/style, nie zrobi³e¶ tego ( mów do dupy, a cie osra ), MF nie jest klanem lecz g³ówn± polsk± stron± na tmt w³a¶nie efektów motion ( tak zwane Motion Design ). Co do BeaT'a to ka¿dy ma swój styl a on [cenzura] im wiêc nie kapuje o czym gadasz. Wiêkszo¶æ na kim¶ bazuje i to w³a¶nie on zrobi³, a wszystko co powsta³o w mta bazuje na filmikach z cs'a jak tego nie potwierdzisz to idk co ty masz w g³owie .
http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_graphic_design << masz tutaj masz obszerne info. Co do nazwy wy¿ej to masz racjê pomyli³em siê bo motion fx/effects to jest co innego ni¿ design, wiêc przyznaje swój b³±d, ale to po prostu z przyzwyczajenia
Sprzeczajcie siê gdzie indziej nie tutaj. Ten temat mia³ na celu poznaæ opiniê ludzi i ocenê co do filmu, a nie czytania waszej k³ótni. Jozio jeste¶ nagrodzony warnem za brak kultury w wypowiedzi (wulgaryzm).
Je¿eli powiecie, ¿e prowadzili¶cie rozmowê na temat monta¿u, w porz±dku lecz nie tutaj.
Сайт знакомств на вднх светлана знакомства Секс без обязательств нижний новгород курский сайт знакомств секс знакомства хакасия Секс пати в красноярском крае секс знакомства на мобильном знакомства шлюх для брака москва знакомства г.астраханнь оральный секс знакомства ясенево Секс знакомство на римской знакомства по благовещенску номера телефонов парней для знакомства акта знакомства найти девушку во владикавказе Бесплатлатные знакомства для секса в ижевске Познакомиться с девушкой в балаково знакомства для секса пермь знакомства по аське в брянске щучин знакомства знакомства в усть катаве метро сайт знакомств Прикольные парни в ноябрьске Познакомиться с девушкой в мариуполе сайт секс-знакомства в ухте хачу познакомиться секс знакомства в пинске Мамба молодежные быстрые ххх знакомства в новосибирске как познакомиться с девушкой старше секс чат в муроме Господин рабыня на братиславской знакомства для секса через интернет сайт знакомств свингеров секс знакомства в г сызрани знакомства кип Знакомство с девушкой в курске Секс знакомства липецк доска icq москва знакомства секс знакомства в уральске
Randki w svetlana ENEA randki Sex bez zobowi±zañ Ni¿nym Nowogrodzie Kursk randki towarzyskie sex sex party w Chakasji, Kraju Krasnojarskiego sex randki [cenzura] mobilnych celownik do Moskwy ma³¿eñstwa celownik celownik Astrachañ seks oralny sex randki popio³u na rzymskiej liczby Blagoveshchensk telefon dla facetów akt randki randki znale¼æ dziewczynê we W³adykaukazie Besplatlatnye sex randki w I¿ewsku, spotkaæ dziewczyny w sex Ba³akowo celownik permu celownik ICQ Bryansk Shchuchin randki randki randki UST metra Katava Funny faceci w Noyabrsk spotkaæ dziewczyny w sex Mariupol serwis randkowy Uchta hachu spotkaæ sex randki w Piñsku xxx m³odzie¿y szybko Mamba celownik w Nowosybirsku, jak zapozna³ siê z dziewczyn±, starsze sex chat w Murom Pan Slave w Bratys³awie na sex randki przez internet randki seks swingers randki w Mr Syzran celownik bp celownik kobiet Towarzyskie sex w Kursk Lipetsk icq pok³adzie Moskwa celownik celownik w Uralsk
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum