Macie jakie¶ zainteresowania, oprócz stuntingu? *Jak by³o to sorry..*
Nie zak³adaj z góry, ¿e s± "no-liferami" bo z tonu wypowiedzi to tak wynika .
Te¿ do³±czê siê do pytania:
"Jakie s± wasze inne zainteresowania ?" (mo¿na odpowiadaæ personalnie).
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Nie zak³ada³em, ¿e s± no-liferami ;]. Ale mo¿na rzeczywi¶cie odebraæ to dwuznacznie.
Nie zak³ada³em, ¿e s± no-liferami ;]. Ale mo¿na rzeczywi¶cie odebraæ to dwuznacznie.
A mam niektóre z nich:
Fotografia - bardzo lubiê robiæ zdjêcia. Co prawda nie posiadam lustrzanki, ale mam ca³kiem dobry aparat w telefonie, z którego mo¿na zrobiæ naprawdê fajne efekty no i zdjêcia. Kilka z nich znajduj± siê na forum.
Muzyka - jak ka¿dy... Lubiê pos³uchaæ muzyki. Praktycznie ca³y czas gdy jestem w domu s³ucham muzyki. Hip Hop jak i Dubstep, co tylko mi siê spodoba zaraz ¶ci±gam i s³ucham.
PlayStation - HEHE. Niedawno kupi³em PS3 i od tamtego czasu czêsto wpadaj± do mnie znajomi pograæ w Fife. Fajna sprawa, du¿o zabawy, ¶miechu i nerwów z nieudanych sytuacji. Trochê to nie zainteresowane, ale...
Pi³ka no¿na - od dawna lubi³em i lubiê ten sport, zreszt± jak wiêkszo¶æ osób. Do¶æ czêsto spotykamy siê ze znajomymi pograæ na boisku w pi³kê. Najwa¿niejsza jest pogoda która jak do tej pory bardzo nam sprzyja.
Monta¿ - lubiê montowaæ filmy, ale jako¶ mi to ¼le idzie. Zawsze gdy nagram jaki¶ klip to odechciewa mi siê montowaæ.
Skatepark/Dirt/Street - ogó³em jazda na rowerze. Ponad rok temu kupi³em sobie ponownie rower do skateparku którego zabra³em ze sob± do Anglii. Mia³em zamiar na nim je¼dziæ po tutejszych skateparkach, ale jako¶ nie mogê siê za to zabraæ. By³em kilka razy i mi siê odechcia³o dalej chodziæ i je¼dziæ.
Du¿o mam jeszcze zainteresowañ, ale nie chce mi siê ju¿ opowiadaæ. Czas na innych. Piszcie co¶ bo nudno w naszej sekcji. :3
Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, ¿e informacje zamieszczane na portalach spo³eczno¶ciowych je mo¿na znale¼æ i u¿ywane przez ka¿dego, w tym niekoniecznie z dobrych intencji. Informacje na temat uczestników sieci spo³eczne mog± znale¼æ swoich pracodawców, rodziców, dzieci, by³ych lub obecnych ¿ony lub mê¿ów, windykatorów, przestêpców, egzekwowania prawa i tak dalej.
Jazda na rowerze - jak roach tyle ¿e Street i DH , poza tym gram w koszykówkê
i na Gitarze *:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum