Wiek: 32 Do³±czy³: 6009 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2011-03-21, 22:49 [SA]Break Free 2[48H]
Witam wszystkich!
Mam zaszczyt przedstawiæ projekt od d³ugiego czasu wyczekiwany przez wielu z was, kolaboracjê 48 godzinn± Pt.:"Break Free 2". Jest to ju¿ druga czê¶æ kolaboracji Break Free organizowanej przeze mnie (Rahim). Mo¿ecie podziwiaæ w tym projekcie pracê w³o¿on± przez ni¿ej wypisanych stunterów, jak i moje pierwsze, amatorskie intro pisane skryptem. Mam nadziejê, ¿e ca³o¶æ siê spodoba i liczê na pozytywne komentarze, tudzie¿ oceny
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-03-21, 23:59
Czeka³em na ten film!
Stunty s± naprawdê ¶wietne. Jednak od strony organizacyjnej film jest mocno zniekszta³cony. Jedne stunty przed³u¿asz, dajesz po 2 ujêcia, inne znowu niesprawiedliwie ucinasz jeszcze przed wyl±dowaniem Tak za³atwione s± 2 stunty cabbie. Ostatni stunt ju¿ jest przed³u¿ony na si³ê, kosztem innych, naprawdê dobrych stuntów. Niepotrzebnie.
Nagra³e¶ tylko jeden z moich stuntów, podczas, gdy twoich jest 3, podobnie potraktowa³e¶ Xease i innych stunterów. To jest niesprawiedliwe.
P.S. Pod koniec (4:47) jest jaka¶ podklatka. To jaki¶ ukryty podtekst, czy co?
¦rednio mi siê podoba³. Monta¿ jak i stunty lepsiejsze ni¿ w pierwszej czê¶ci, ale niektóre (np. Grindera tam obok G1) by³y trochê przesadzone w negatywnym tego s³owa znaczeniu. Poza tym nie jest ¼le. Trochê ¼le stunty "wymiesza³e¶", ale to tam ma³y szczegó³. Najbardziej mi siê podoba³ finisher.
Wys³any: 2011-03-22, 21:53
Gesior7 napisa³/a:
Jedne stunty przed³u¿asz, dajesz po 2 ujêcia, inne znowu niesprawiedliwie ucinasz jeszcze przed wyl±dowaniem Tak za³atwione s± 2 stunty cabbie.
Z ujêciami by³o ró¿nie poniewa¿ chcialem zeby z muzyk± siê dobrze zgra³o, np wg mnie nie pasowa³oby gdyby jedno ujêcie by³o na koñcu zwrotki w utworze a drugie na pocz±tku refrenu, nie trzymaloby sie kupy
Cytat:
Gesior7 napisa³/a:
Nagra³e¶ tylko jeden z moich stuntów, podczas, gdy twoich jest 3, podobnie potraktowa³e¶ Xease i innych stunterów. To jest niesprawiedliwe.
Gesior, razem z Pit3r'em wybieralismy stunty, wiêc proszê Ciê, nie denerwuj siê, ¿e tamtych nie wybralismy, poprostu stwierdzilismy ze nie by³y na jako takim poziomie i nie jest moim wymys³em ze moich spotów jest 3, tak wybralismy. Zeby nie bylo ze jak ja montuje collab to wszystkie swoje spoty jakie mam to dam bo uwazam ze s± PRO ELO...
a spoty Xease da³em wszystkie i innych stunterów równie¿ stara³em siê dawaæ jak najwiêcej... zreszt±, wy pewnie itak zaraz zhejtujecie
Pozdrawiam
PS: Poti, intro takie dlatego ze ogólnie chodzi o tematykê wiêzienia, juz sama nazwa collabu mówi za siebiê
Wys³any: 2011-03-23, 08:38
nie no bo naprawde stara³em siê ¿eby wysz³o jedwabi¶cie i nie wiedzialem ze o takie rzeczy siê bêdziecie czepiac. no Gesior wybacz ale te 2 graby które jeszcze da³e¶ no wg nas nie nadawa³y siê. Nastêpnym razem kiedy bd organizowa³ collab dam Tobie spoty do rozgrzebywania aha i co do spotu Xease to zbyt d³ugo trwa³ lot cabbie zeby wrzucic go ca³ego, widza napewno by to zmêczy³o, pozatym wiadomo jak stunt wygl±da dok³adnie. Drugi stunt Xease by³ LAND, jak kto¶ nie wierzy tudzie¿ chce sie zainteresowaæ to pisaæ tutaj wrzuce replay.rep i ogarniecie, ¿e to nie fail
A i co do tej "podklatki" to nie wiem jakim cudem ale siê wkrad³a, ma³e niedopatrzenie z mojej strony
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-03-24, 07:36
L±dowanie jest bardzo istotn± rzecz± w stuncie. Nie mo¿esz go sobie usun±æ i próbowaæ nasz± wiarê, pytaj±c:
Nie wierzycie? Poka¿ê dowód, a uwierzycie.
Nie mo¿e tak byæ.
Te¿ mia³em problem z linkiem, moja przegl±darka "Opera" blokuje otwieranie okienek "samootwieraj±cych siê" Jest to bardzo przydatne w walce z g³upimi banerami Tak wiêc na przysz³o¶æ prosi³bym o nie zamieszczanie takich adresów : /
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum