WidziaÂłem wczeÂśniej. Nawet nawet. Kilka dawno mĂŞczonych stuntĂłw, ale byÂło ok. Co do dzielenia na party... CIĂÂŻKO BYÂŁO POÂŁÂĄCZYĂ TE DWA PARTY W JEDEN FILM I NAPISAĂ KIEDY ZACZYNA SIĂ EDIT ALIBIEGO?! DziĂŞkuje.
Po obejrzeniu tego filmu parĂŞ dni temu postanowiÂłem zÂłoÂżyĂŚ do was podanie. ÂŚwietnie ! moÂże edit to jeszcze nie to, za to stunty jak dla mnie Âświetne.
Wiek: 30 Dołączył: 6017 dni temu Posty: 157 Skąd: taka powaga?
Punkty: 1950
Wysłany: 2011-04-14, 14:29
Mewka napisał/a:
Niez³e, Da³najta najfajnieszego da³ stunta, ogó³em poziom œredni, czasem bywa³o coœ lepszego, ale avel......................
Poziom wyrĂłwnany to fakt ale jak narazie nie chcemy przez to wyrzucaĂŚ kogoÂś z crewu bo to nam nie podniesie na skillu, jedyne co moÂżemy zrobiĂŚ to poprawiĂŚ siĂŞ za jakiÂś miesiÂąc czy 2 zaleÂży, kiedy wyjdzie nastĂŞpny collab i wtedy to juÂż ustali leader, bo ja to w sumie nie mam nic do gadania, nie ja zaÂłoÂżyÂłem crew, takÂże nic mi do tego...
Wiek: 37 Dołączył: 7325 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-05-26, 09:15
Bardzo fajne stunty, ró¿norodne miejsca (San Andreas, Liberty City, Vice City), ale film nie mo¿e byÌ tak ciemny, jak tabaka w rogu, nawet, je¿eli akcja dzieje siê noc¹. WidaÌ, ¿e stunt-filmy z GTA robi¹ siê coraz ciemniejsze. Nied³ugo bêd¹ tak ciemne, ¿e bêdzie widaÌ tylko czarny ekran.
Film jest niejednolity (w dwĂłch czĂŞÂściach, kaÂżda inna, inny poziom czerni, pozostaÂłych kolorĂłw, inny poziom dÂźwiĂŞku, brak jednolitego poczÂątku i koĂąca). Czemu film w ogĂłle zostaÂł podzielony na dwie czĂŞÂści i nazwany "[RE]Cruel -- Part 1", "[RE]Cruel -- Part 2"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum