Wiek: 32 Do³±czy³: 6026 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2011-05-07, 11:08
mnie siê bardzo podoba
Ulltra siê postara³ z monta¿ykiem, co prawda d³ugo to montowa³ ale warto by³o poczekaæ ;]
Na temat stuntów nie mogê siê wypowiedzieæ, poniewa¿ sam w nim wystêpuje i poczekaæ muszê na oceny osób trzecich
... Ale wg mnie gicioch
Wiek: 32 Do³±czy³: 7136 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-05-07, 12:18
Krde, ogl±daj±c ten film my¶la³em, ¿e padaczki dostane -.-
Ju¿ od dawna obserwuje, ¿e poziom stuntów w SA drastycznie siê zmieni³. Trudno dzi¶ zmaleæ film z stuntami, które by Ci siê spodoba³y, wiêkszo¶æ jest wykonywana chaotyczne, aby na silê uzyskaæ efekt "kreatywno¶ci". Nie by³o mo¿e w tej produkcji a¿ tyle owych przyk³adów, ale i tak parê da siê znale¼æ. Wiem, ¿e jestem ju¿ stary jako stunter i moge siê myliæ, ale dzisiaj ogl±daj±c stunty nie widzê "tego czego¶" co jeszcze da³o siê zaobserwowaæ 2 lata temu. Zero pasji a praktycznie 100% przymusu z robienia stuntów.. Przek³ada siê to na jako¶æ filmów, jako¶æ stuntów i na rado¶æ z ich ogl±dania.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 33 Do³±czy³: 6118 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2011-05-07, 14:42
BRAWO DLA PANA CREATIVE ZA DAWANIE REPY CRIBENA NA COLLAB JAKO SWOJEJ.
anyway, ¶wietny monta¿, fajne stunty screama i fajny boost pit3ra. reszta kijowo na poziomie nizszym niz psc. 2/10 za reszte , 8/10 za screama, edit ulltry i boost pitera.
Tak jak napisa³em na YT. Screamu¶ mimo wszystko wypad³ najlepiej. Monta¿ [cenzura] i mi siê ¶rednio podoba³. Muzyka - ehh... A i taka ciekawostka dla towarzystwa, które bêdzie czytaæ mój post. TEN FILM MIA£ WYJ¦Æ NA ¦WIÊTA W 2010.
Do³±czy³: 6796 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-05-07, 16:02
Film fajny, ale pod wzglêdem editu ogl±da³o siê go gównianie. Wiem, ¿e ¿eby zrobiæ co¶ takiego trzeba siê narobiæ, ale efekt jest mizerny. Zbyt czêsto obraz migocze, tym bardziej w kolorze czarnym co przy jasnych barwach po pewnym czasie irytuje. Zbyt d³ugie przerywniki i parê niepotrzebnych efektów, muzyka te¿ niezbyt ciekawa ale rozumiem ¿e to mia³o przedstawiaæ mo¿liwo¶ci edytora - wysz³o w porz±dku. Fajnie obejrzeæ co¶ polskiego, tak jak wspomnia³ raziel widaæ te ewolucje stuntingu i nie jest to samo co by³o kiedy¶ wiêc nie nale¿y oczekiwaæ tutaj tego czego¶ co mo¿na by³o obejrzeæ w starszych produkcjach. Nowa fala stunterów wykszta³ci³a swój styl i bardzo fajnie jest ogl±daæ nowe polskie produkcje które czêsto nie wychodz±. Gratuluje 13 filmu, trzymajcie tak dalej!
Wiek: 30 Do³±czy³: 6017 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-05-07, 18:51
Cysiek napisa³/a:
Najlepszy test na wykrycie epilepsji.
Faktycznie film mo¿e troche wygl±daæ niczym stroboskop ale dla mnie edit by³ git, wszystko pod tzw. beat i mi siê podoba³o nie dlatego, ¿e jestem cz³onkiem VE i ¿e wszystkie produkcje z mojego editing crewu maj± siê podobaæ. Oceniam w³asnym wzrokiem, s³uchem oraz skillem i wydaje mi siê, ¿e film zas³uguje pod wzglêdem editu na szacunek, natomiast je¶li chodzi tutaj o stunty to jestem tego samego zdania co Art niestety :/ Mam nadzieje, ¿e crew siê zmotywuje i nastêpny ich vid, jak to uzna³ Raziel... nie bêdzie przepe³niony chaotyzmem
obejrza³em film i czeka³em na wasze komentarze, troche siê ich uzbiera³o wieæ teraz ja napisze.Kocham taki edit cimne kolory itp. co do stuntów nie by³o ¿le film mi siê podoba³ bo by³ fajny edit i pare fainych kreatywnych stuntów.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum