Na wstêpie chcia³bym Ci podziêkowaæ, ¿e znalaz³em siê na szczególnej li¶cie w której dziêkowa³e¶ osob±. Bardzo to mi³e, ¿e mog³em siê tam znale¼æ.
U¿alajmy siê, u¿alajmy. Rozumiem, ¿e mo¿e nie ka¿dy z was lubi taki typ muzyki, b±d¼ jest to dla was zaskoczeniem, ¿e Stranger umie¶ci³ Reggae w tym filmie, ale nikt z was wcze¶niej nie zrobi³ takie czego¶. Wstydzicie siê polskich piosenek? Mamy bardzo du¿y rynek muzyczny i powinni¶my to wykorzystaæ. Co z tego, ¿e kto¶ tego nie zrozumie? Wiêkszo¶æ nie zna angielskiego, a s³ucha piosenek w tym jêzyku. Na jedno wychodzi.
Monta¿ jak zawsze jest powalaj±cy. Dos³ownie mówi±c masz wielki talent. Nie jeden tutaj podkre¶li³ "edit 1/10". Dobrze, ¿e potraficie wrzuciæ sam klip do Sony Vegasa. Jestem z was dumny. Od d³u¿szego czasu nie widzia³em godnie dobrego CC. Zaskoczy³e¶ mnie tym, ¿e nie u¿y³e¶ ENB Series. Z tego co pamiêtam to mia³e¶ do tego sentyment. Chcia³bym poruszyæ tak¿e Intro. Równie dobre, jaki i main. Tracker wyæwiczy³ ruchy/ustawienia kamery dziêki filmikom z RP.
Teraz we¼my pod uwagê stunty. Mi³o by³o obejrzeæ film z takimi stuntami. Ka¿dy wypad³ naprawdê dobrze. Czeka³em na taki film, z dobrymi stuntami jak i klimatem, a co najwa¿niejsze na polski film. Gratulujê wam, wysz³o super.
Najlepszy film, pod wzglêdem klimatu jaki w ostatnim czasie widzia³em. Monta¿em tak¿e rozbroi³e¶ nie jednego monta¿ystê. BeaT nudzi, a Ty zaskakujesz. Dlatego jak dla mnie jeste¶ od niego o niebo lepszy. Powiniene¶ wróciæ do monta¿u.
Muzyka, ¿eby by³o oryginalnie A ¿e wam siê nie podoba, to ju¿ mnie to nie interesuje.
Opublikujmy film, nad którym pracowa³o wiele osób. Pozwólmy go równie¿ komentowaæ. W koñcu za¶ zaznaczmy, ¿e muzyka ma siê podobaæ tylko monta¿y¶cie, reszta siê nie liczy.
Co do stuntów to wszystkie wed³ug mnie by³y miej wiêcej na równym poziomie ; D ale najbardziej utkwi³y mi w pamiêci:
Boost Scream'a na d¼wig(1:08)
Stunt Criben'a (2:25)
Grind Trankwallius'a (2:55)
Stunt Dryziego (3:45)
Stunt Souther'a (3:55)
Stunt Crack'a (4:44)
Stunt Strangera (6:26)
Co do monta¿u to oczywi¶cie jest powalaj±cy jak to napisa³ Roach ; D a tak¿e zaskakuj±c ; P CC jest bardzo fajne, te jasne i ciep³e kolory sprawiaj± ¿e ma siê ochotê obejrzeæ ten film kolejny raz ; D muzyka jest ok ; D tylko siê zastanawiam czy po³±czenie reggae i rapu z dnb to dobre rozwi±zanie ; D
a to taka moja skromna ocena ogólna ; D
Stunty 8/10
Muzyka 7/10
Monta¿ -9/10
PS. jeszcze siê przyczepie do braku jednego "L" w moim nicku ; (
Fajnie, ¿ê kto¶ wkoñcu wsadzil co¶ polskiego do stunt filmu. Od dawna ju¿ o tym my¶la³em, fajnie wysz³o. Szkoda, ¿e siê nie za³apa³em. Za pó¼no siê dowiedzia³em, ¿e mo¿na oddawaæ wykorzystane ju¿ kiedy¶ stunty :/ No có¿ mówi siê trudno, mi³o siê ogl±da³o dobra robota
Do³±czy³: 6796 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-05-09, 13:52
Zbyt stonowane kolory imo, zbyt krótki pierwszy utwór. Dawanie polskiej piosenki podczas gdy poprzednia by³a bardziej dynamiczna to lekka kpina z ludzi, pomy¶la³bym ¿e to jaki¶ autoswap ¶cie¿ki audio.
Cytat:
polska przeciez ma tylu ¶wietnych wykonawców, np. Lady Pank, Chyliñska(przed ca³ym jej super albumem modern roking), T.Love, Kazik, D¿em itp
Tyle prawdy tutaj cz³owiek napisa³, chocia¿ na co dzieñ pisze ¶mieci.
Co¶ czujê, ze film mia³ podobaæ siê tylko edytorowi, bo reszta ju¿ go nie interesuje.
Edit: A no tak, monta¿ ca³kiem spoko, ale robi³e¶ lepszy
U¿alajmy siê, u¿alajmy. Rozumiem, ¿e mo¿e nie ka¿dy z was lubi taki typ muzyki, b±d¼ jest to dla was zaskoczeniem, ¿e Stranger umie¶ci³ Reggae w tym filmie, ale nikt z was wcze¶niej nie zrobi³ takie czego¶. Wstydzicie siê polskich piosenek? Mamy bardzo du¿y rynek muzyczny i powinni¶my to wykorzystaæ. Co z tego, ¿e kto¶ tego nie zrozumie? Wiêkszo¶æ nie zna angielskiego, a s³ucha piosenek w tym jêzyku. Na jedno wychodzi.
Je¶li Ty [cenzura] gówno grubsona nazywasz reggae to ja dziêkujê, pozdrawiam!
Przecie¿ to nawet do rapera kuli siê nie zalicza.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum