IgnorowaĂŚ trzeba bezpodstawne prowokacje, ktĂłrych jedynym celem jest wpÂłyniĂŞcie na emocje odbiorcy. JeÂśli zaÂś ktoÂś ma zamiar zamykaĂŚ siĂŞ na wszelkie negatywne oceny, nawet te krĂłtsze (bo Âże co, mam traciĂŚ czas na pisanie dÂłuÂższej oceny czegoÂś, co mi siĂŞ nie podoba?), to ÂżyczĂŞ powodzenia w kwestiach zwiÂązanych ze swojÂą twĂłrczoÂściÂą.
Film jest mdÂły, a humor w nim zawarty co najmniej mĂłwiÂąc denny (warto jednak odnotowaĂŚ, Âże to wrĂŞcz norma przy wszelkich "produkcjach" zwiÂązanych tematycznie z Counter Strikiem). Dlatego teÂż spokojnie mogÂłem zaliczyĂŚ caÂłe to nagranie jako "wpadkĂŞ". ZabrzmiaÂło to jak zabrzmiaÂło, temat teÂż raczej nieodpowiedni, ale [cenzura] (<- jeÂśli to sÂłowo jest ocenzurowane, to pozdrawiam administracjĂŞ - serio, nikt nagle nie stanie siĂŞ pozbawionym jakichkolwiek norm kryminalistÂą, bo przypadkiem przeczytaÂł na jakimÂś tam Âśmiesznym forum brzydki wyraz) tam. MOGĂ, MAM DO TEGO PRAWO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum