Wysłany: 2011-06-10, 15:20 Dane do kont administracji.
He he, taki Âżarcik.
Szanowna, leniwa i gĂłwno znajÂąca siĂŞ na forum administracjo, dodajcie do tej, jakÂże wspaniaÂłej i niezastÂąpionej strony, cholernego favicona. Dobra? DziĂŞki.
WiêkszoœÌ ludzi nie zwraca na to uwagi, wiêc po co ten temat ?
Nie zwraca? Zatem posÂłuchaj - niektĂłrzy ludzie, ktĂłrzy rzeczywiÂście coÂś robiÂą na komputerze wykorzystujÂąc do tego przeglÂądarkĂŞ internetowÂą, majÂą czĂŞsto pootwierane wiele zakÂładek, przez co jedynym sposobem na poÂłapanie siĂŞ we wszystkim jest albo otwieranie kaÂżdej z osobna, albo kierowanie siĂŞ... czym? FAVICONAMI!? Niespodzianka!
szybki97 napisał/a:
a ze ty chcesz, to wiesz ...
Z ³aski swojej, [cenzura]. Szczyli, którzy skoùczyli dopiero jedn¹ szko³ê + siedz¹ cholernie krótko na forum i myœl¹, ¿e coœ znacz¹, nie tolerujê w moich tematach.
Wiek: 30 Dołączył: 6037 dni temu Posty: 157 Skąd: taka powaga?
Punkty: 1950
Wysłany: 2011-06-10, 16:03
Kretyùski to ty masz [cenzura]... ja do cb grzecznie pytaj¹c a ty odpowiadasz wrogo ... wiec jeœli taki z cb kozak to ju¿ ci wspó³czuje bo w realu to byœ zapewne nie pisn¹³ do nikogo w ten sposób. Mo¿esz dalej kozaczyÌ na forum i mnie wyzywaÌ jak chcesz... mnie to nie rusza ani troche.
Ps. JeÂśli ciebie to jara to jesteÂś jakiÂś dziwny.
E: Swoj¹ drog¹, uwielbiam po prostu, kiedy zaczynaj¹ siê teksty o tym, jaki ktoœ jest w rzeczywistoœci. Naprawdê trzeba byÌ p³ytkim, ¿eby s¹dziÌ, ¿e osobowoœci w Internecie ró¿ni¹ siê od tego, kim jesteœmy naprawdê. No, chyba ¿e to z w³asnego doœwiadczenia. Wtedy rozumiem.
Ostatnio zmieniony przez Yama 2011-06-10, 16:13, w całości zmieniany 3 razy
Punkty: 4510
Wysłany: 2011-06-10, 16:17
Zamkn¹Ì mordy,
wniosek popieram, ale admini W NAWET TAK BÂŁAHEJ sprawie pewnie nic nie zrobiÂą. Bo juÂż wiele razy dawali uÂżytkownikom do zrozumienia, Âże uÂżytkownicy forum sÂą dla nich a nie odwrotnie. ÂŻyczĂŞ miÂłego dnia.
Ja popieram YamĂŞ i jednoczeÂśnie uwaÂżam, Âże Mariusz ma racjĂŞ co do Administracji. Nawet jeÂżeli to zrobiÂą to i tak bĂŞdziemy czekaĂŚ lata. Co do reszty to widaĂŚ jaki jest wasz poziom intelektualny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum