Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[RE]Last Heroes 2[VC]
Autor Wiadomo¶æ
Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6042 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2011-07-07, 23:37   

Tracker napisa³/a:
Alibi s³aba [cenzura] nie potrafi siê wys³owiæ, co ty zrobi³e¶ takiego dobrego ¿eby oceniaæ na 'dobry' taki [cenzura] monta¿, s³owo 'ogarnij' to takie s³owo dla debili, Avel cipa nie potrafi stuntowaæ bez modów, ju¿ by³o gadane. Editing [cenzura] bo jakie¶ [cenzura] napisy niebieskie i powolne klipy, nie ma co siê t³umaczyæ ¿e 2 editing w VC, skoro system replayów SA do VC s± prawie identyczne, ogólna ocena 3/10 Powodzenia i pozdrawiam.

Edit jest ok... nie powiedzia³em, ¿e jest wybitny... to po prostu monta¿ nie na poziomie pana "zaje****ego" Tracker'a ale dla mnie wystarczaj±co normalny i da³o siê to ogl±daæ. A je¶li chodzi o stunty, to wysz³o lepiej ni¿ w poprzedniej czê¶ci Last Heroes. Co do pana Avel'a ... brak mi s³ów, w dodatku jak mo¿na pokazaæ modowanego finishera ? Podobnie jak Poti nie znam siê na VC ale wg. mnie zawiód³ tylko ten finisher reszta wygl±da³a na ciekawym poziomie.

Never look at what you've lost

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6069 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2011-07-08, 10:09   

widze ze ostatnio nie ma tematu zeby nie zaszla ostra rzez xL ale ch*j z tym..

jak na mnie to film i tak dobrze wyszedl. na stunty sie nie wypowiem bo nie znam fizyki VC. montaz nie przesadzony i dobrze.

Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6838 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-07-08, 12:11   

Alibi napisa³/a:
Tracker napisa³/a:
Alibi s³aba [cenzura] nie potrafi siê wys³owiæ, co ty zrobi³e¶ takiego dobrego ¿eby oceniaæ na 'dobry' taki [cenzura] monta¿, s³owo 'ogarnij' to takie s³owo dla debili, Avel cipa nie potrafi stuntowaæ bez modów, ju¿ by³o gadane. Editing [cenzura] bo jakie¶ [cenzura] napisy niebieskie i powolne klipy, nie ma co siê t³umaczyæ ¿e 2 editing w VC, skoro system replayów SA do VC s± prawie identyczne, ogólna ocena 3/10 Powodzenia i pozdrawiam.

Edit jest ok... nie powiedzia³em, ¿e jest wybitny... to po prostu monta¿ nie na poziomie pana "zaje****ego" Tracker'a ale dla mnie wystarczaj±co normalny i da³o siê to ogl±daæ. A je¶li chodzi o stunty, to wysz³o lepiej ni¿ w poprzedniej czê¶ci Last Heroes. Co do pana Avel'a ... brak mi s³ów, w dodatku jak mo¿na pokazaæ modowanego finishera ? Podobnie jak Poti nie znam siê na VC ale wg. mnie zawiód³ tylko ten finisher reszta wygl±da³a na ciekawym poziomie.

no to panie madry zacznij ogladac filmy wasteland heroes, boxxx zawsze jest na finisherze i jakos ludzie go kochaja.

Deidara 
Maniak postów

Do³±czy³: 6372 dni temu
Sk±d: Japanese

Punkty: 2660
Wys³any: 2011-07-08, 20:07   

^ niestety kolego, boXXX jak i polowa Wh moduje, tak samo jak Avel w tym filmie i to nie ma co tutaj porownywac.

deidaramods
Go¶æ

Wys³any: 2011-07-09, 01:15   

ty te¿ modujesz, hot

Deidara 
Maniak postów

Do³±czy³: 6372 dni temu
Sk±d: Japanese

Wys³any: 2011-07-09, 23:13   

deidaramods napisa³/a:
ty te¿ modujesz, hot

hejter! :D na swoim nicku nie wejdzie, ahh, I like it!

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7010 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2011-07-14, 18:42   

Pomijaj±c kilka starych i bardzo starych (1:47 i 2:06 ponad 4 lata maj±) oraz zmodowany finisher, dla mnie ca³kiem przyjazny film. Sporo efektownych stuntów, by³o na co popatrzeæ. Muzyka przynudza³a ale da³o siê wytrzymaæ.

7/10

Sedative 
Maniak postów

Do³±czy³: 6146 dni temu

Punkty: 1820
Wys³any: 2011-07-20, 08:20   

Charnel napisa³/a:
Pomijaj±c kilka starych i bardzo starych (1:47 i 2:06 ponad 4 lata maj±) oraz zmodowany finisher, dla mnie ca³kiem przyjazny film. Sporo efektownych stuntów, by³o na co popatrzeæ. Muzyka przynudza³a ale da³o siê wytrzymaæ.

7/10

Nie ma to jak stwierdziæ, ¿e stunty by³y stare i zmodowane, a na koñcu daæ ocene powy¿ej 2 :| Ehh, Szarnel, co sie z Tob± sta³o!?

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6611 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2011-07-20, 18:48   

Najlepiej nie wystawiaæ ocen w przedzia³ach 1-5, 1-10, 1-100 bo zawsze, ale to zawsze komu¶ nie bêdzie to pasowa³o. Lepiej wszystko podsumowaæ jakim¶ krótkim zdaniem.

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7010 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2011-07-21, 16:58   

To moja subiektywna ocena i bêdê ocenia³ tak jak chce, film podoba³ mi siê oprócz tego zmodowanego stunta i kilku oldów, nie mo¿na ?

Avel 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 5492 dni temu
Sk±d: Jablonna

Punkty: 70
Wys³any: 2011-07-21, 21:55   

mi tam sie coll podoba³ :)

Tracker 
Maniak postów

Do³±czy³: 6547 dni temu

Punkty: 14310
Ostrze¿eñ:
 6/3/6
Wys³any: 2011-07-27, 22:37   

deidaramods napisa³/a:
ty te¿ modujesz, hot
xDDDDDDDDDD

UltimateDeath 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 5644 dni temu

Punkty: 110
Wys³any: 2011-07-28, 07:14   

Avel napisa³/a:

funny..... a jak twoim zdaniem wygl±da finisher? x D

afel
Go¶æ

Punkty: 110
Wys³any: 2011-07-29, 22:18   

UltimateDeath napisa³/a:
Avel napisa³/a:

funny..... a jak twoim zdaniem wygl±da finisher? x D

normalnie.. sie umie nie ?

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7350 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-14, 20:38   

Bardzo dobry film. Chocia¿ rzadko stuntujê w Vice, to bardzo podobaj± mi siê te klimaty (Vice City, Liberty City). Jest sporo fajnych stuntów, ale napiszê o nich za raz.
Nie podoba³o mi siê zaledwie parê szczegó³ów. Pierwszy szczegó³, który mnie zirytowa³, to mod w pierwszym stuncie. Co Wy zrobili¶cie z Liberty City? Pierwszy stunt Daymana popatrzy³em (0:08 .. 0:11). Od razu nasunê³y siê pytania. Co to za ¿erdzie wystaj±ce z ulicy? Czemu tam tak pusto? Co to ma byæ? Mod z Liberty City jest fajny, ale to mnie odrazi³o.
Kolejna brzydka rzecz. Mianowicie ujêcie, w sensie odjêcie od stunta. Nie ma l±dowania w stuncie Avela (1:48 .. 2:02). Mimo, i¿ stunt idzie po dwakroæ, to i tak nie ma ca³o¶ci. Jest wyciemnienie w czasie ¶lizgu na porêczy, i to koniec na filmie. Stunty w stunt-filmach nale¿y przedstawiaæ w ca³o¶ci, na ile to mo¿liwe. L±dowanie jest tutaj bardzo wa¿ne i istotne.
Chocia¿ nie mog³em zobaczyæ ¶lizgu Avela do koñca, to podoba³ mi siê ten stunt. Avel przemie¶ci³ siê po a¿ 3 porêczach, i to ca³kiem zgrabnie. = ) Stunt Daymana te¿ by³ niczego sobie. Kojarzê ten stunt z filmów z forum GTAStunting (z filmów Wasteland Heroes, o ile dobrze pamiêtam). By³o jeszcze kilka fajnych stuntów. Szczególn± moj± uwagê przyci±gn± jeszcze stunt Daniela (0:58). Obrót o 180° bump i kolejne 180 z czystym l±dowaniem zaimponowa³o mi. Wyj±tkowo podoba³ mi siê jeszcze stunt czo³giem. To jest jeden z pojazdów, które w GTA VIce City lubiê. Ten stunt by³ hardcore'owy.

Mimo tych paru brzydkich rzeczy, które wytkn±³em, uwa¿am, ¿e warto obejrzeæ ten film. W gruncie rzeczy podoba mi siê. = )

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku