Witam. Mam zaszczyt zaprezentowaæ wam moje pi±te solo - The Funeral.
Niestety z powodu WMG wspó³pracuj±cego z YouTube, które nie zaakceptowa³o muzyki, by³em zmuszony wrzuciæ film na Vimeo. Mo¿ecie obejrzeæ solo równie¿ na YouTube, lecz nie ma tam muzyki ani dobrej jako¶ci, wiêc lepiej obejrzeæ film na Vimeo.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6026 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2011-07-08, 12:45
ogarn±³em te wideo i powiem, ¿e kilka stuntów naprawdê mi siê podoba³o a m.in. ten prec przy szpitalu (0:33), 3:08 równie¿ fajny, no i oczywi¶cie perfekcyjne boosty
Ogólna ocena: 8.5/10
Jakby¶ na finisherze wbi³ na preca, to prawdopodobnie g³osowa³bym na to jako na najlepszy stunt roku Naprawde ³adne solo, kilka fajnych stuntów, te CC ju¿ troche nudzi mnie :P
Wiek: 30 Do³±czy³: 6017 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-07-08, 18:51
8/10 jesli chodzi o stunty natomiast muzyka mi nie podchodzi, taka srednia 4/10 za ni±. Editu nie oceniam, bo przecie¿ jestem w tym kierunku noobem ;]
£adnie synek, by³y s³absze, ale by³y te¿ bardzo dobre. Boosty Ci naprawde s³u¿±, a z normalnych stuntów uraczy³ mnie bump walltap grind. Ogólnie fajnie.
Wiek: 36 Do³±czy³: 6985 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2011-07-23, 16:06
Z rzeczy które mi siê podoba³y o na pewno wiêkszo¶æ stuntów, zw³aszcza ten drop bump i grind w LV ko³o kasyna. Dosyæ kreatywnie podszed³e¶ do tematu, to mi siê podoba. Poza tym monta¿ na dobrym poziomie, mo¿e nie zachwyca³ jakimi¶ super efektami ale mi siê podoba³. Muzyka te¿ w miarê dobrze dobrana.
W sumie nie podoba³y mi siê tylko dwie rzeczy, pierwsza i najwa¿niejsza to zbyt czêste powtarzanie ujêæ tzn. stunt ju¿ pokazany a ty jeszcze trzy razy da³e¶ go w innej kamerze co wed³ug mnie jest bez sensu. Równie¿ nazwa filmu kiepska, "The Funeral" ? od jutra mo¿e "Wedding day" albo "Engagement", mog³e¶ wymy¶liæ co¶ lepszego.
Super Stuntfilm. Stunty bardzo dobre. Muzyka bardzo mi przypad³a do gustu, a monta¿ bardzo klimatycznie wpasowany do muzyki. Czy to musi byæ ju¿ ostatni stuntfilm ?
Wiek: 37 Do³±czy³: 7325 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-09-25, 17:02
¦wietne stunty! Czê¶æ z nich ju¿ widzia³em wcze¶niej. Te stare tricki s± nadal ¶wietne. Przypominaj± mi trochê stare czasy, kiedy ogl±da³em ¶wie¿e stunty z GTA Stunting. SM 100%, czyli stunt movie na 5 (w skali od 0 do 5).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum