Wys³any: 2011-08-05, 22:23 The Oldchool Polish Machinima
Witajcie, postanowi³em ze swojego "starego" konta na youtube zrobiæ co¶ w rodzaju magazynu starych - i nie tylko - filmów z machinimy, w wiêkszo¶ci gta. Czasami bêdê te¿ uploadowa³ stuntfilmy, i czasami ¶cie¿ka d¼wiêkowa mo¿e byæ nieco zmieniona - nie mam na my¶li zmiany muzyki, a po prostu lekki retusz tonacji pozwoli na d³u¿sze cieszenie siê filmami i stuntfilmami w formie streamingowej. Wszelkie uwagi, skargi, za¿alenia, petycje i propozycje proszê o sk³adanie tu w tym temacie, a razem ze Skamerem i Droolem - a tak - mo¿e co¶ wykombinujemy.
Aby dostaæ siê na kana³, kliknij w obrazek powy¿ej, a teraz spis tego co dotychczas zmagazynowali¶my.
NEW EDIT: KONTO Z FILMAMI NA YOUTUBE ZOSTA£O USUNIÊTE. CZÊ¦Æ FILMÓW ZOSTA£A BEZPOWROTNIE UTRACONA, ALE CZÊ¦Æ ZOSTA£A "UPCHANA" NA INN¡ STRONÊ!
- Just Jazzy 4 odcinki
- James Blond czê¶æ 1 i 3 (druga zosta³a zablokowana)
- CSI Vice City 3 odcinki
- Gangsterskie Porachunki 6 odcinków (jeden zosta³ zablokowany)
- Strange Story 1 i 2
- Best of Polish Stunts
Ostatnio zmieniony przez How High 2011-12-21, 18:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Z pewno¶ci± pomogê w realizowaniu tego przedsiêwziêcia, jednak obawiam siê ¿e mo¿e to nie cieszyæ siê ju¿ takim zainteresowaniem co kiedy¶.
Z seriali to mi tu brak Just Jazzy
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Mo¿e kto¶ jeszcze raz wrzuciæ te filmy?
Szczególnie zale¿y mi na: Moose Pictures
- James Blond 1
- James Blond 2
- James blond 3
i jak kto¶ jeszcze by mia³ to Gliniarz z Los Santos
- Just Jazzy 4 odcinki
- James Blond czê¶æ 1 i 3 (druga zosta³a zablokowana)
- CSI Vice City 3 odcinki
- Gangsterskie Porachunki 6 odcinków (jeden zosta³ zablokowany)
- Strange Story 1 i 2
- Best of Polish Stunts
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum