Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-08-12, 19:55 [Fina³]Poti vs Lady
[Fina³]Poti vs Lady
Data rozpoczêcia: 12 sierpnia 2011 20:00
Data zakoñczenia: 19 sierpnia 2011 20:00
Zadania:
1: Dowolny stunt infernusem, zawieraj±cy pe³ny frontflip.
2: Najlepszy stunt przy u¿yciu pojazdu S.W.A.T
3: Najlepszy stunt z u¿yciem dwóch lub wiêcej pojazdów, z których przynajmniej jeden musi byæ samolotem/helikopterem.
Przypominam o stosowaniu siê do regulaminu. Wykonany stunt powinien byæ zawarty w jednym po¶cie wraz ze wszystkimi potrzebnymi linkami. Autorem postu mo¿e byæ jedynie osoba bior±ca udzia³ w danym meczu b±d¼ osoba do tego uprawniona przez jednego z uczestników.
Powodzenia!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Ostatnio zmieniony przez Raziel 2011-08-12, 20:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Po konsultacji z moj± rywalk± chcieli¶my poprosiæ o zmianê 3 zadania (3: Nalepszy stunt zwi±zany z monsters dynamics/coreflow itp.), mam nadzieje, ¿e da siê co¶ zrobiæ w tej sprawie : )
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-08-12, 20:41
Zmienione, ale jestem bardzo zawiedziony. Pierwotne zadanie dawa³o wam takie mo¿liwo¶ci, ¿e a¿ mnie (tu przepraszam za wyra¿enie) CH*J STRZELA. Tak, z tym zadaniem wi±za³em najwiêksze nadzieje i tak, jestem zdenerwowany.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum