Witam. PostanowiliÂśmy wraz z Potim stworzyĂŚ duo w ktĂłrym wykorzystamy nasze stare stunty i jak widzicie udaÂło siĂŞ. ZachĂŞcam do oglÂądania i komentowania.
Wiek: 32 Dołączył: 7161 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2011-08-24, 01:30
Moim zdaniem film na prawdĂŞ fajny... jeÂśli chodzi o stunty i muzykĂŞ. MontaÂż nie przypadÂł mi do gustu, trochĂŞ piosenka moim zdaniem zmarnowana. Ale stunty i tak wszystko nadrobiÂły Obydwaj panowie pokazali fajne kombinacje, fajnie Âże jeszcze wychodza tego typu filmy i sÂą dodawane na tym forum. A stunt krs'a.. fakt, wyglÂąda trochĂŞ podejrzanie, ale dowodu nie mam i mieĂŚ nie bĂŞdĂŞ. MĂłgÂł to byĂŚ po prostu skok FPS
Stunty 8/10
Muzyka 8/10
MontaÂż 4/10
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Dołączył: 7350 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-10-28, 13:02
Bardzo fajny film. TĂŞ muzykĂŞ znam jeszcze z innego filmu z GTAStunting.
Nie ma, co siĂŞ sprzeczaĂŚ o modowanie. Jak jest modowanie, to widaĂŚ niemal od razu. Wydaje mi siĂŞ, Âże nikt nie modowaÂł, bo dla mnie stunty sÂą przednie, no i sÂą w porzÂądku. DaliÂście sporo trickĂłw z tegorocznej ligi. WedÂług mnie i stunty i oprawa graficzna byÂły bardzo dobre.
Szkoda, ¿e ogl¹dam ten film i piszê tak póŸno, no, ale lepiej póŸno, ni¿ wcale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum