Wiek: 32 Do³±czy³: 7118 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2011-09-27, 21:14
Na prawde lubiê ten film pod wzglêdem poziomu stuntów! Avel - ¶wietne smallandy i imponuj±ce grindy (1:45 - :O) By³o tez pare ciekawych kombinacji. na prawde przyjemnie ogl±da siê takie stunty wobec dzisiejszego kryzysu w polskim stuncie. jedyne co mi nie pasowa³o to muzyka i edit, w paru momentach padaczki mo¿na by³o dostaæ Tak, wiem - gusty i gu¶ciki, ale jest o wiele wiêcej bardziej uniwersalnych i zno¶nych przez wiêksz± cze¶æ widzów piosenek ni¿ screamo. Ale to tylko taka moja uwaga na przysz³o¶æ.
Stunty: 8-/10
Monta¿ 4/10
Muzyka 1/10
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-09-27, 22:55
Okropny monta¿! Nie cierpiê tych migawek i przyprawiaj±cych o ból jasnych fleszy. Muzyki ju¿ nie mog³em wytrzymaæ, wyciszy³em d¼wiêk.
Stunty dla kontrastu by³y bardzo dobre. Podobaj± mi siê grajndy, szczególnie ten podwójny na dachach budynków w San Fierro, W Las Venturas tak¿e bardzo fajny bump infernusem z otwartymi drzwiami.
Ogó³em: bardzo fajne stunty, w z³ym filmie.
Ca³kiem fajny stuntfilm, taki mniej przemys³owy, parê stuntów by³o z pomys³em.
Lubiê grindy i smallandy (wie to chyba ka¿dy) st±d te¿ przychylnie oceniam stunty jako takie.
Je¿eli rozwin±³by¶ swoje pomys³y w kierunku wykorzystania innych pojazdów, metod stuntingu, to Twój styl zacz±³by mi siê podobaæ. Póki co dostrzeg³em takie ¶wiate³ko w tunelu, taki sygna³ "oho to nie jest kolejny wyciskacz FPSów, i nie ma 300ft heighta !".
Wiem, teraz jest ju¿ coraz trudniej, mam nadziejê ¿e uda Ci siê w przysz³o¶ci stworzyæ co¶ co zaciekawi fajnymi, pomys³owymi i zarazem do¶æ trudnymi stuntami. Taki stunter to idea³ !
btw. Avel nie uwa¿asz ¿e Deather skrzywdzi³ Ci ten film ?
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
A mnie wrêcz przeciwnie. Monta¿ by³ bardzo ³adny, pasuj±cy z muzyk±. Podoba³ mi siê. Je¶li chodzi o stunty, to ¶rednio. Wiêkszo¶æ z nich jest na starych miejscach i w dodatku s± to podobne kombinacje. Niektóre stunty by³y dobre, ale mo¿na by sprawiæ, ¿e by³yby jeszcze lepsze. Wspomnê równie¿ o z³ym wyborze finishera.
Podsumowuj±c, film jest fajny, ale móg³by byæ lepszy.
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-09-28, 16:02
Irytuj±ca muzyka. Dlaczego zamiast daæ co¶ porz±dniejszego, bardziej true, to ci±gle kto¶ musi w³adowaæ gówniane screamo? A edit zwyk³y, praktycznie ci±gle miga³ ekran na czarno od double kicków, obraz by³ zdecydowanie zbyt jasny ¿eby co¶ takiego stosowaæ czêsto - Potem to robi siê nudne i przeszkadza. A stunty bardzo fajne, ten grind w kopalni naprawdê mi siê spodoba³.
I zauwa¿y³em now± modê - nak³adanie efektu tuby na ¶cie¿kê d¼wiêkow± - loool, to akurat nie wysz³o. Sry.
Nom wiem , z tym efektem fail... Wiecie to zale¿y jeszcze od gustu (I tracker nie jem kotów , tak samo jak zapewne Daro i Scream...) mi muzyka ogólnie siê podoba ,chocia¿ sam wole metalcore , hardcore z tych gatunków - po prostu ta piosenka by³a jedyn± dobr± do editu ,któr± wtedy mia³em...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum