Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-10-15, 17:15
Hej! Robienie selekcji jest nie w porzÂądku. Nie miaÂłem zamiaru zapisywaĂŚ siĂŞ juÂż do Âżadnego projektu, gdzie jest selekcja stuntĂłw (dobry : zÂły). To nie jest fair.
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-10-15, 21:37
Nie lÂądujĂŞ wszystkich stuntĂłw od razu na czysto. Dodaj luÂźno jakieÂś nieudane podejÂście lub glebĂŞ. Specjalnie wysÂłaÂłem powtĂłrki, gdzie podchodziÂłem do wykonania stunta. Albo, jak nie do moich stuntĂłw, to do stuntĂłw kogoÂś innego. MyÂślĂŞ, Âże to dodaje wiarygodnoÂści stuntĂłw i daje trochĂŞ wyobraÂżenia, Âże wylÂądowanie stuntĂłw wyglÂądajÂących na trudne nie przychodzi samo (szczegĂłlnie, kiedy stunty pokazane na filmie rzeczywiÂście sÂą trudne).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum