Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Gesior7
2011-11-10, 12:54
PKS High Five
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-09, 23:53   PKS High Five

Witam!
Chcia³bym Wam dzisiaj zaprezentowaæ film pod tytu³em "PKS High Five".
"PKS high Five" by³ stworzony z my¶l± o pi±tych urodzinach forum. Pierwszy kwietnia 2011 min± wiele miesiêcy temu. Wydanie filmu mocno siê opó¼ni³o, ale mimo to, chyba wszyscy cierpliwie czekali, aby go obejrzeæ.
Zanim film wejdzie na Wasze ekrany mam jeszcze parê s³ów na temat. Chcia³bym Was serdecznie przeprosiæ za tak d³ugi monta¿. Jednocze¶nie dziêkujê wszystkim obecnym i nie obecnym na filmie za udzia³, doping, oraz cierpliwe oczekiwanie.

Szczegó³y

Czas trwania: 14min, 52s.
Rozdzielczo¶æ: 640x360, 320x180 (low-res).
Rozmiar: 322.64MB, 97.05MB (low-res).
Udzia³ wziê³o 21 stunterów:
3rnEy, Art, ALibi, Charnel, Criben, Daro, Deidara,
DreamY, Drool, Every, Gesior7, Grinder, Jozio, Matej,
Nyqual, Ozibe, Raziel, ScreaM, szybki, TheCrev, Ulltra.

Zapraszam do ogl±dania! = )

PKS High Five download

Wersja podstawowa (640x360, 322.64MB)
• Speedyshare mirror
• Multiupload mirror

Wersja low-res (320x180, 97.05MB)
• Multiupload mirror

Wersja strumieniowa
• Dailymotion mirror
• Youtube mirror (przes³ane przez Deidarê)

Film mo¿na bezpo¶rednio pobraæ z downloadu PKS.
http://tv.isg.si/site/filebrowser/PKS_Studios

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Jozio 
Maniak postów

Do³±czy³: 6668 dni temu

Punkty: 4680
Wys³any: 2011-11-10, 13:09   

Gdzie nie gdzie brakowa³o mi tej dynamiki w filmie :) Fakt kamery dla mnie s± perfekcyjne, ¶wietnie siê nimi zaj±³e¶ :D ! Intro trochê ma s³ab± jako¶æ ale fajne jest :) Ogó³em pozytywnie w filmie zaskoczy³ mnie ScreaM fajne stunty :) a no i outro spoko z "pomys³em ^^ "

Ogó³em pozytywnie ;)

edit:
a no i jeden minus czasami mia³em wra¿enie ¿e cc jest za jasny ale to tylko czasami :)

Deidara 
Maniak postów

Do³±czy³: 6330 dni temu
Sk±d: Japanese

Punkty: 2660
Wys³any: 2011-11-10, 14:53   

recenzja ode mnie juz byla, ale jeszcze na forum nie pisalem. Swietny film, genialne ujecia stuntow i oczywiscie ladny przejzysty montaz! stunty tez na dobrym poziomie, ogolnie bardzo mi sie podobal i warto bylo czekac. Najlepsza polska produkcja ostatnich miesiecy.

Cichy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6796 dni temu

Punkty: 1510
Wys³any: 2011-11-10, 15:14   

Wedle mnie najlepsze skoki odda³ Matej. By³y najbardziej kreatywne. £adny monta¿ i muzyka. Najs.

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6779 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2011-11-10, 15:57   

Gesiorowi powinni stawiæ pomnik za zrobienie tego filmu. Projekt dawno zaczêty, a mimo wszystko ukoñczony. Naprawdê ¶wietne poruszanie siê kamer± podczas stuntów, robisz to p³ynnie, nawet w GTA IV. Edit niby zwyk³y, ale do muzyki pasuje idealnie. Stunty to w sumie takie symboliczne moim zdaniem. Filmu ca³ego nie obejrza³em, ale zaraz dokoñczê. Wy³±czy³em na oko³o ósmej minucie, a pewnie najlepsze jest zostawione na sam koniec.

~KS|Track3r 
Zbanowany

Do³±czy³: 5344 dni temu

Punkty: 800
Wys³any: 2011-11-10, 15:57   

Specjalnie wszed³em na PKS nie po to by napisaæ co¶ g³upiego, tylko po to by napisaæ ma³y komentarz do tego filmu, wed³ug mnie jest to jeden z najlepszych projektów PKS Studios, bez kitu - Gdy to ogl±dam to przypominaj± mi siê starsze czasy stuntingu, gdy by³o siê szarym graczem, który wyszukiwa³ Stuntfilmów tylko po to by podziwiaæ pewne osoby. Jasiek bardzo fajnie obrobi³e¶ ten film, wiele ciekawych efektów, dobra muzyka - nawet bardzo, to ¿e da³e¶ Soundtrack z THPS2, przypomnia³ mi siê twój film z Fire Dragonem, który mi siê bardzo podoba³ i podoba do dzisiaj. Wiele dobrych spotów, w stuntach oczywi¶cie zdominowa³ Matej, Daro, Ulltra i Scream. Nie bêdê wypisywa³ ¿adnych g³upich ocen w postaci liczby, po prostu Gratulacje - nie wiedzia³em ¿e jeszcze takie projekty mog± powstaæ, bardzo dobrze naszemu studiu wracaj± si³y!

Matej_pl 
Amator postów

Do³±czy³: 6855 dni temu
Sk±d: Warszawa

Punkty: 670
Wys³any: 2011-11-10, 16:00   

Cichy Thanks :)

Co do filmu to wysz³o zgrabnie chocia¿ muzyka by³a taka sobie ,wygl±da³o to tak jakby¶ w ogóle zapomnia³ o dynamice :/

Ogólna ocena to 8/10

Erney 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6064 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 1490
Wys³any: 2011-11-10, 16:04   

¦wietny film, najbardziej przypad³o mi do gustu intro i muzyka na samym koñcu. Co do stuntów, to jednak bardziej spodoba³y mi siê te z San Andreas. Generalnie zlami³em kilka stuntów ^^ . Ogólnie film bardzo oryginalny i fajny ;)

Hiya

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6027 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2011-11-10, 16:13   

stunty byly robione na roznych poziomach i mialy roznorodne style. po mojemu wyszedl kolejny swietny stunt vid PKS'u. szczere podziekowania dla Gesiora za wydanie tego filmu :) . mysle ze nie jeden z was czeka na zorganizowanie podobnego projeku ; d

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2011-11-10, 18:26   

Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.

Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.

Dziêki za wspó³pracê! = )

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.

~KS|ScreaM2 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5595 dni temu

Punkty: 1880
Wys³any: 2011-11-10, 19:25   

¦wietny film. Wszystko zapiête na ostatni guzik. Podoba³a mi siê muzyka, monta¿ do niej pasowa³. Intro by³o bardzo interesuj±ce. Nie podoba³y mi siê tylko klipy z nieudanymi stuntami. Niektóre osoby mog³y siê bardziej postaraæ. Co tu wiêcej powiedzieæ? Ogólnie nie wysz³o ¼le, ale mog³oby byæ lepiej.

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6779 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2011-11-10, 21:32   

Gesior7 napisa³/a:
Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.

Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.

Dziêki za wspó³pracê! = )

W sumie to siê trochê domy¶li³em bo inaczej to trochê wygl±da³o, ale i tak spoko. Szkoda, ¿e stunting w czwórce a¿ tak dobrze u nas w Polsce siê nie przyj±³.

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6100 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2011-11-10, 22:35   

jestem na 1 miejscu w special thanksach o_o

fajny film, fajny podk³ad muzyczny, bardzo ³adne skoki i ¶lizgi, oczekiwa³em czego¶ lepszego, 8/10

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wys³any: 2011-11-10, 23:52   

Skoro wszystko jest takie fajne, to czego, lepszego móg³by¶ oczekiwaæ? Oczekujê rzetelnej krytyki.

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6027 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2011-11-11, 08:01   

bo oni niesmiali sa w stosunku do ciebie G7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów