OsobiÂście dla mnie symbolem polskiego stuntingu sÂą osoby :P np. Skamer czy Michu bardzo dobrze z polskim stuntingiem takÂże kojarzy mi siĂŞ Mewka, czy Raziel i tu nie chodzi o skill ( mimo Âże wymienione osoby na prawdĂŞ majÂą bdb skilla w gta ) tylko o tworzenie wspomaganie i pokazywanie tego co w stuntingu i dobrej zabawie jest fajne
Niee ja raczej nie nale¿ê do ludzi którzy w znacznym stopniu tworzyli polski stunting ja ju¿ by³em dodatkiem Ka¿dy z nas tworzy t¹ historie ( ba ka¿dy z nas tworzy swoj¹ historiê ) , lecz Ci pierwsi s¹ najwa¿niejsi :p
Teraz to np Streem ( SA ) rozwija polski stunting czy Ozibe ( VC ), po przez prezentowanie siĂŞ zagranicÂą w polskich barwach w lepszych klanach chyba Âże mi czegoÂś nie wiadomo
Streem rozwija polski stunting? LOL, widzisz jakiekolwiek jego dziaÂłania na tej stronie, ktĂłre miaÂłyby na celu "rozwiniĂŞcie" stuntingu? MyÂślĂŞ, Âże nie. Reprezentowanie Polski w zagranicznym crewie nie jest rĂłwne rozwojowi stuntingu w kraju.
btw, Streem to modder jak wiêkszoœÌ byd³a.
Wiek: 36 Dołączył: 6968 dni temu Posty: 949 Skąd: mazowsze
Punkty: 11914
Wysłany: 2011-11-17, 16:39
Crack napisał/a:
Streem rozwija polski stunting? LOL, widzisz jakiekolwiek jego dziaÂłania na tej stronie, ktĂłre miaÂłyby na celu "rozwiniĂŞcie" stuntingu? MyÂślĂŞ, Âże nie. Reprezentowanie Polski w zagranicznym crewie nie jest rĂłwne rozwojowi stuntingu w kraju.
btw, Streem to modder jak wiêkszoœÌ byd³a.
JeÂżeli gimbus ma reprezentowaĂŚ PolskĂŞ na arenie miĂŞdzynarodowej to to chyba podziĂŞkuje.
Wyczuwam offtopic zagalopowaliÂście siĂŞ.
PrzydaÂłby siĂŞ temat na forum "co z przyszÂłoÂściÂą polskiego stuntingu ?"
( nie w moim interesie byÂłoby go zaÂłoÂżyĂŚ, jeÂżeli faktycznie chcecie o tym porozmawiaĂŚ).
Jak napisaÂłem na youtube, bardzo fajny film. ÂŚwietny montaÂż gĂŞsior Fajny motyw z tÂą piÂątkÂą. Przespoko soundtrack. TrochĂŞ naprawdĂŞ dobrych stuntĂłw. Ale przedewszystkim Âświetna atmosfera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum