Wiek: 37 Do³±czy³: 7417 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-08-02, 16:23
Jak robi siê co¶ oryginalnego, to niestety trzeba liczyæ siê z kontrowersyjnymi opiniami. Daro nawet nie uzasadni³ oskar¿enia. Nikt poza sêdziami nie ma prawa decydowaæ o wyniku rozgrywek, tym bardziej przeciwnicy nie powinni g³osowaæ przeciwko sobie, chyba tylko rywalizowaæ ze sob±. Od ustalenia wyniku s± niezale¿ni sêdziowie. Daro gra nieczysto!
Ja gram nie czysto, to ciekawe. Mo¿na wypowiedzieæ swoje zdanie na temat stuntu przeciwnika, gdy¿ regulamin Stunt Ligi tego nie zabrania prawda? A to czy sêdziowie na to popatrzy czy nie, to ju¿ sêdzi sprawa, je¶li nie potrafisz sam zdecydowaæ który stunt lepszy, a patrzysz na opinie innych, to wiedz ,¿e jest co¶ nie tak.
W crazy trainerze te¿ mo¿na zmieniæ gravitacje, bawie siê tym czasem. Wed³ug mnie w stuncie by³a u¿yta gravitacja, ale to ju¿ sêdziowie oceni±.
Gesior7 napisa³/a:
Nikt poza sêdziami nie ma prawa decydowaæ o wyniku rozgrywek
A, czy kto¶ tutaj decyduje? Spadek fps czy mod, stunt wygl±da dziwnie komentarze na temat tego s± nie uniknione. Je¿eli Ty nie widzisz tam nic dziwnego to chyba co¶ jest nie tak.
PS. Proponowa³ bym wybraæ siê na single i sprawdziæ samemu czy jest to mo¿liwe, je¿eli bêdzie choæ jedna sensowna próba mo¿na daæ temu stuntowi szanse. ( Ale to nie zmienia faktu, ¿e w mo¿liwym do wykonania na czysto stuncie zosta³ u¿yty mod.)
Pier*ole i znowu siê wyprodukowa³em -.- Sêdziowie zrobi± jak uwa¿aj± nie wiem po co wogóle ta dyskusja.
W crazy trainerze te¿ mo¿na zmieniæ gravitacje, bawie siê tym czasem. Wed³ug mnie w stuncie by³a u¿yta gravitacja, ale to ju¿ sêdziowie oceni±.
Ostatnio po reinstalacji gta i creazy trainera nie odzaczy³em niepotrzebnych opcji w info. Gdy stuntowa³em przypadkiem wcisne³em zmiena gravitacji o 20% - praktycznie tego niezauwa¿y³em. Gdy siê zorientowa³em spróbowa³em zdoniæ tego stunta DONE! Popyta³em troche the_creva czy ma zaznaczone wszystkie opcje w creazym itp. - okaza³o siê ¿e od wgrania creaz'ego nic w nim niezmienia. Znam the creva bardzo dobrze, nie by³ by zdolny do modowania. Moim zdaniem to by³ przypadek. To powinno siê ju¿ niepowtórzyæ - ju¿ ma to odznaczone...
Ogólnie mia³ to w 2 repkach - SASL i jedna która posz³a ju¿ do collabu CoT i nieda rady ju¿ jej wyci±gn±æ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum