Wiek: 30 Dołączył: 6094 dni temu Posty: 157 Skąd: taka powaga?
Punkty: 1950
Wysłany: 2011-12-01, 22:03 Re: Nowy Wall
Robi³em kiedyœ coœ takiego na podobnej zasadzie w C4D. Odpowiednio ustawione daje prze piêkny efekt, niestety tutaj to ustawienie jest marne... chocia¿ da³o by siê trochê podci¹gn¹Ì t¹ pracê photoshopem alee... jeœli to twoja pierwsza tego typu to nic jeszcze nie jest powiedziane... natomiast jak masz ju¿ doœwiadczenie w tym co robisz to dlaczego to wstawiasz wg na forum ? po to ¿eby by³o ? Bo popatrz jakbym teraz siê bawi³ w coœ takiego to bym trochê d³u¿ej nad tym pomyœla³ bo praca jest zaje**sta dopiero wtedy jak Ci siê podoba.
I teraz zadaj sobie pytanie "czy podoba mi siê ta praca ?" i tak jak mówie, jeœli dopiero zaczynasz z tym to potraktuj to jako eksperyment ale nie rób ju¿ tak wiecej... Mi osobiœcie praca siê nie podoba ale wiem, ¿e jest doœÌ trudna do opanowania i cie¿ko osi¹gn¹Ì ten w³aœciwy efekty wiec tak przeliczaj¹c na punkty to 1/5 + 1 pkt za poziom trudnoœci czyli 2/5
jak Every powiezial, ta grafika byla dla kolegi (na zamowienie) i to nie byl moj pomysl, robilem tego walla na wzor z innego. nigdy nie robie grafik na odpier*ol, staram sie raczej wszystko dopracowac i zrobic dobrze, tak zeby ten ktos byl zadowolony z tego co chcial ;s a kolego w tym przypadku byl, wiec udalem ta prace za udana i dlatego postanowilem ja wstawic tu
Wiek: 30 Dołączył: 6094 dni temu Posty: 157 Skąd: taka powaga?
Punkty: 1950
Wysłany: 2011-12-03, 17:25
Eh szkoda s³ów.... tutaj nawet w³asnego zdania nie mo¿na wyraziÌ, bo wszyscy siê nawzajem "jad¹" no ale to na tym forum normalne. Ok ju¿ nie bêdê siê wypowiada³ w tym temacie pa...
Punkty: 4510
Wysłany: 2011-12-03, 17:34
Alibi napisał/a:
Eh szkoda s³ów.... tutaj nawet w³asnego zdania nie mo¿na wyraziÌ, bo wszyscy siê nawzajem "jad¹" no ale to na tym forum normalne. Ok ju¿ nie bêdê siê wypowiada³ w tym temacie pa...
Bitch, please. Na tym forum nikt nikogo nie jedzie, powinieneÂś siĂŞ cieszyĂŚ, Âże masz gdzie nabijaĂŚ posty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum