Wiek: 32 Dołączył: 6472 dni temu Posty: 335 Skąd: ÂŚwidnica
Punkty: 11049
Wysłany: 2011-12-17, 15:30 PARKOUR AND FREERUNNING 2011
duÂżo miaÂłem filmikĂłw z naszych treningĂłw , postanowiÂłem coÂś z tym zrobiĂŚ , chÂłopaki siĂŞ zgodzili wiec takie coÂś wyszÂło bĂŞdzie teÂż PART 2 ,a w 2012 postaramy siĂŞ bardziej
uwierzcie , du¿o przeszliœmy aby osi¹gn¹Ì to co w filmiku .
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2011-12-17, 21:49
Bardzo fajny film. Podziwiam Wasze umiejêtnoœci. Jeden z tricków z tego filmu widzia³em ju¿ na innym filmie (trick na materacu). Chêtnie obejrzê drug¹ czêœÌ. Brawa za udany film!
Wysłany: 2011-12-17, 22:19
Gesior7, dziekujĂŞ . szczerze mi siĂŞ nie podoba montaÂż bo zrobiÂłem go na odpiernicz byle by byÂł :P a lepiej bym go zrobiÂł . jakieÂś CC i by byÂło ok , w 2012 POSTARAMY SIE JUÂŻ NORMALNY PRAWDZIWY FILMIK
nie jesteÂście Âźli ,aczkolwiek nazywajÂąc filmik parkour and freeruning nie dajecie Âżadnego triku z parkouru to wybacz ...
P.S. Rozumiem Âże dajÂąc takÂą muzyke na chama checie sie upodobniĂŚ do Francuskich wyjadaczy ale dajcie sobie spokoj bo wychodzi to troche wiejsko. Dajcie jakaÂś muzyke ktĂłrÂą sluchacie na co dzieĂą
Matej, niektĂłrzy (w tym ja) sÂłuchajÂą takiej muzyki na codzieĂą. KiedyÂś trochĂŞ siĂŞ tym interesowaÂłem, zawsze chciaÂłem wykonaĂŚ takie wyczyny, ale baÂłem siĂŞ, Âże mogĂŞ doznaĂŚ jakiegoÂś "urazu", np. kiedy spadÂłbym na gÂłowĂŞ. ZresztÂą kiedyÂś zÂłamaÂłem sobie nadgarstek, wiĂŞc trudno siĂŞ tego nauczyĂŚ bez jakiegokowiek upadku. JeÂśli chodzi o wypowiedÂź Mateja, co do tych trikĂłw, to niestety ma racjĂŞ - nie widzĂŞ w tym filmie Âżadnych trikĂłw z parkour ani freerun, ale z drugiej strony jak moÂżna inaczej nazwaĂŚ ten film, ta nazwa pasuje najlepiej.
Wiek: 32 Dołączył: 7118 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2011-12-19, 19:56
Niexle jak na poczÂątek. Jesli bĂŞdziecie siĂŞ staraĂŚ, to bedziecie mieli taki progress jak FireDragon (w ciÂągu 2 lat na prawdĂŞ, moÂże konkurowac z niejednym profesjonalistÂą). PK i 3run sÂą o tyle fajnie, Âże to taki prawdziwy stuning, czÂłowiek nieraz musi pokonaĂŚ siebie. Sam kiedyÂś trenowaÂłem i pamiĂŞtam tego banana na ustach, kiedy udaÂło mi siĂŞ poprawnie zrobiĂŚ BF'a na gruncie czy jakiegoÂś sideflipa. Dlatego panowie, wielki podziw dla was i na prawde, czekam na kolejne filmiki!
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Dołączył: 6472 dni temu Posty: 335 Skąd: ÂŚwidnica
Wysłany: 2011-12-20, 16:46
najgorsze jest to ze 3-4 rok pyknie mniej wiecej , tylko ja jako jedyny z grupy Âże tak powiem Opi***** sie w wakacje a oni zapieprzajÂą przez co jestem od nich o wiele gorszy...ale zima przyjdzie , i bedzie mozna robiĂŚ dobre tricki :d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum