dobry, nawet bardzo dobry filmek. gz za edit Ulltro & Deatherze (me gusta) jak na tyle osob dosc dluge to wyszlo, chyba, co ? ile w ogole tych wszystkich sutkow wyszlo ?
Wiek: 32 Do³±czy³: 6051 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2011-12-05, 09:08
fakt, film bardzo fajnie wyszed³ podoba mi siê, czeka³em na niego ze zniecierpliwieniem. jak ju¿ jednak napisano edit nie odda³ w pe³ni poziomu stuntów, ale i tak jest cool
peace
------------------------------------------
PS.: Do szko³y mam na 10:30...
Wiek: 30 Do³±czy³: 6042 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2011-12-05, 18:41
Deather napisa³/a:
Capricorn - Trzeci collab RE , wydany 4 grudnia
4 collab, 2 w SA chyba, ¿e by³ jeszcze jaki¶ w SA o którym nie wiem ...
Wszystko ok tylko jak mówiono ju¿ wcze¶niej... edit nie oddaje trochê poziomu tych stuntów, jedyne ujêcie jakie oddaje ten poziom to stunt rahima w 0:54 wiêcej ujêæ siê nie doszukujê, bo to mnie zaintrygowa³o najbardziej. Po za tym Deather... musia³e¶ co¶ zmajstrowaæ ³±cz±c i renderuj±c 2 party, bo widaæ lagi w parcie Ulltry, a o dziwo w twoim parcie jest bez lagów
A teraz co¶ pozytywnego na koniec... Jak widzicie nasze logo tj. Moje i Ulltry zgra³o siê idealnie + intro Ulltry, które bardzo przypad³o mi do gustu zreszt± ca³y edit mi siê podoba³ Deather... mimo, ¿e nie postara³e¶ siê z cc to chyba tyle... edit jest ca³kiem w porz±dku, muzyka own <3 (wiem, ¿e old ale to nic) outro bardzo ciekawe i w koñcu zmieni³e¶ te napisy na jakie¶ normalne za to masz du¿ego plusa <DU¯Y +>
Je¿eli wszystkie akrobacje s± czy¶ciutkie (a ja ju¿ jestem za stary aby to weryfikowaæ)...
to wyszed³ wam ca³kiem przyzwoity stuntfilm. Monta¿ nie zawsze musi uwydatniaæ stunty, kto¶ kto ogl±da je na³ogowo wie, co powinno przykuæ uwagê a co nie. Muzyka spokojna, mo¿e i dobrze, du¿o prostszy monta¿ a ja nie nale¿ê do tych co lubi± w tym wzglêdzie "przekombinowywaæ".
Powinni¶cie byæ zadowoleni ze swojego dzie³a, trzyma odpowiedni poziom.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-12-05, 22:38
Czekam na download. Youtube mówi, ¿e filmu nima.
... a DailyMotion mówi, ¿e film bêdzie dopiero za 22 minuty.
No i wyczeka³em, a zatem obejrza³em.
Muszê przyznaæ, ¿e monta¿ jest przyzwoity: stonowany i zrównowa¿ony.
Stunty s± rzeczywi¶cie wielkie. Przypuszczam, ¿e nikt tutaj nie powiedzia³by, ¿e wskoczenie motorem z basenu w GlenPark na ten znany budyneczek od strony zachodniej, jest wielkie. Tutaj oldschool'owy stunt w wykonaniu Alibi jest naprawdê na dobrym poziomie. Nigdy nie próbowa³em wskoczyæ tam motorem Wayfarer. Wiem, ¿e ma wyra¼nie gorsze osi±gi ni¿ np. NRG-500, je¿eli chodzi o prêdko¶æ i przyspieszenie. Nie chcia³bym wyró¿niaæ tylko tego, jednego stunta. Podoba³o mi siê du¿o stuntw z tego filmu (mo¿eby nawet wszystkie).
Na du¿y plus zaliczy³bym tak¿e ró¿norodno¶æ stuntów, stylów i pojazdów. Równie¿ i muzyka bardzo mi siê podoba³a. Podobnie jak monta¿, zosta³a dobrana stonowana muzyka.
Podsumowuj±c:
My¶lê, ¿e to jest jeden z tych filmów, do których bêdzie mo¿na wróciæ w przysz³o¶ci i obejrzeæ w wolnym czasie.
Bêdzie download? = )
Stunty by³y ca³kiem niez³e. Najlepiej wg mnie wypad³ Onder(lol, didn't know about this coach method :p), pó¼niej Alibi(freeway <3), a na trzeciej pozycji ch³op-kosmita, który w ciekawy sposób zdoni³ dom sandkingiem.
Ogólnie 'me gusta', ale monta¿ w 2 czê¶ci nie przypad³ mi zbytnio do gustu.
W skali 1-10: 8
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum