Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2012-02-28, 22:56
Kurde, tyle zawalistych chwil! Pamiêtam prawie wszystkie okoliczno¶ci robienia tych fotek - praca nad Samp fun fun fun, Revolution of drift. To by³y czasy - ¶wietna ekipa, mnóstwo nieprzespanych nocy, ca³a masa ¶miechu A¿ banan ci¶nie sie na usta, kiedy sie to ogl±da, choæ to tylko zdjêcia Dinozaury FTW! Szkoda, ze powoli wszyscy dorastamy i coraz mniej czasu na takie granie, ale... przynajmniej pozostan± nam te wspomnienia!
btw: SKAMER?! :OOO
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-02-29, 15:29
Dla mnie nie takie stare czasy, poznaj±c je po paru screenach. Umie¶æ orientacyjn± datê, ¿eby by³o wiadomo, kiedy by³y robione zdjêcia. To s± dla mnie bardzo dobre wspomnienia z SA-MP. = )
ale kiedy¶ Nim by³e¶, trac±c czas na "podskakiwaniu na motorkach" w grze komputerowej...
Wiêc wypada³oby chocia¿ mieæ odwagê siê z takimi obrazkami uto¿samiaæ a nie zgrywaæ "dojrza³ego i ukszta³towanego doros³ego cz³owieka".
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2012-03-01, 16:59
Skamer napisa³/a:
Charnel napisa³/a:
Nie jestem a¿ takim no³-lajfem aby p³akaæ przy zdjêciach z gry komputerowej.
ale kiedy¶ Nim by³e¶, trac±c czas na "podskakiwaniu na motorkach" w grze komputerowej...
Wiêc wypada³oby chocia¿ mieæ odwagê siê z takimi obrazkami uto¿samiaæ a nie zgrywaæ "dojrza³ego i ukszta³towanego doros³ego cz³owieka".
Nie muszê nikogo zgrywaæ, stunty mog± inspirowaæ i zachwycaæ ale nie sadzê ¿eby mnie wzruszy³y. Ja nie z tych co to rzewnie p³akali przy po¿egnalnym filmie Sharka (beka).
a czy kto¶ tu mówi³ o p³aczu ? (zaraz, zaraz, sam o tym wspomnia³e¶ ).
Je¿eli ju¿ w ogóle to prêdzej ze ¶miechu, bo wspomnienia zawarte w takich screenach zazwyczaj s± bardzo pozytywne. Mnie akurat kojarz± siê z okresem gdy faktycznie nie by³o nic do robienia, a czas jako¶ trzeba by³o spo¿ytkowaæ . Tote¿ i ja w akcie desperacji go¶ci³em na SA-MP.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
£ejt £ejt £ejt czy ktos kto stuntowa³ by³ od razu no³ajfem :p ?
Ja tam raczej pamiêtam stunt jako rywalizacje w gronie znajomych, ale nie siedzia³em przed tym tak abym rezygnowa³ z innych przyjemno¶ci w ¿yciu ;p Raczej no³lajfer to kto¶ kto rezygnuje z przyjemno¶ci ¿yciowych dla gry, ja takim cz³owiekiem siê nie czu³em i nie czuje ;p Oczywi¶cie nie mam tutaj nic z³ego o kim¶ na my¶li po prostu pisze to co mi wiadomo
Co do stuntingu, to co on mi da³ ?? monta¿ monta¿ monta¿ ju¿ do CV mogê sobie dopisaæ rewelacyjna obs³uga programu Sony Vegas, Pinnacle Studio, Corel Video Studio, czy Adobe Premiere ( no tego premiere juz taka nie perfekcyjna bo tam duzo mozliwosci jest ) i ¶rednia obs³uga aae jak i c4d ( z tego ostatniego jest certyfikat z uniwersytetu mimo ¿e osobi¶cie wole 2d ^^ ), Nale¿y moi drodzy przyjaciele patrzeæ na plusy danej gry, to ze zdobyli¶cie takie i takie umiejêtno¶ci, czy po prostu przyjació³ a co za nimi idzie znajomo¶ci i pomoc ( to dziala w 2 strony nalezy o tym pamiêtaæ ) Nie liczy siê stracony czas, bo ten czas wdg mnie by³ mi³o spêdzony szczególnie w sa-mp ( bo najlepszy to ten w mta <3 ), ogo³em za bardzo rozszerzy³em temat
Co do wspomnieñ to jest ich du¿o, jak Kafelek jeszcze gra³ solka czy potios :p du¿o znajomych siê tu zdoby³o i zawsze im siê pomaga o ile tylko mo¿na :p wszystkie chwile spedzone w tej grze byly mi³ymi chwilami
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum