Witam! Chcia³bym wam zaprezentowaæ nowy film spod skrzyde³ naszego crewu jest to tym razem leftover. Nie jest to jednak "pe³na wersja" tego filmu gdy¿ edytor zapomnia³ o ponad dziesiêciu replayach które by³y zapakowane w osobnej paczce. Jak narazie wstawiam tu nie pe³ny film tak czy inaczej mam nadzieje, ¿e siê spodoba .
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-03-26, 18:54
¦wietny stunt Deather (3:24)! Czy kto¶ widzia³ w GTA tak stylowe l±dowanie? Ten stunt jest perfekcyjny. Do tego bardzo pomys³owy jest stunt LaW (3:50).
Niech kto¶ mi powie, jak zrobiæ stunt, co zrobi³ oNdeR (1:30). Nie mam pojêcia, jak zrobiæ taki hop do nieba nawet w GTA. Ale ¶lizg jest niez³y.
Mam zagadkê do tego, co robi³ film.
Co to jest? :
Napisze to jeszcze raz, ostatni - nie podoba mi siê zagranie z waszej strony, nie potraficie cholera przyj±æ powa¿nej krytyki na klatê, nie zawsze bêdziecie dostawaæ "Great video : >" czy tam dobre opinie od Gesiora - tak jak powy¿ej, bo on nie zabardzo zlokalizuje nieczyste stunty. Trochê mi was szkoda, oraz szkoda g³ównego lidera tego ¶cierwa, czy jak to tam nazywacie. Wiem kim jest moderator i jakie powinien pe³niæ funkcje a jakich nie powinien - za które powinien dostaæ jak±¶ karê czy co¶, nawet je¶li jest w tylko jednym dziale. Kto¶ tutaj powinien przeczytaæ kilka podpunktów. Co do filmu, pierwszy raz próbujê napisaæ to co napisa³em wczoraj, tak to co usunêli¶cie, co mo¿e potwierdziæ moj± krytykê w pewnym stopniu, jak najbardziej ta decyzja to potwierdzi³a. Tak wiêc ¶miech na sali skoro nawet leftovera potraficie zmodowaæ, co tam do tego thecrev, ciekawe czy te¿ siê wyt³umaczy jak±¶ bajeczk± jak na sasl'u, w³a¶nie - podobno mia³ koñczyæ ten swój 4letni stunting, chod¼ go zacz±³ pewnie 2 lata temu, kto wie jak± mia³ ksywkê przed 'wielk± zmian±'. Editing, kto to jest cholera ten One? Kim on niby jest ¿eby wystawiaæ negatywne opinie o kim kolwiek, skoro nigdy nie mia³ wiêkszego collabu/projektu na GTAS/PKS. Jego bardzo ciekawy edit, który tak bardzo chwal± jest jak ¿e znan± podróbk± trailera Beata, nie mówi±c o tych efektach, nawet cc jest ca³kiem podobne do tego które wykona³ beat. Jak zwykle kamera, Freeplay - skrypt, którego nie powinien obs³ugiwaæ bo w ogóle o nim pojêcia nie ma. To niestety tyle, na wszelki wypadek sobie to skopiuje ¿eby¶cie nie usunêli tak jak wcze¶niej. To jak? który pójdzie na liste Ruscha?
Wys³any: 2012-03-26, 19:14
Track3r, nieczyste stunty by³y. Szczerze mówi±c widzê je w wielu stuntach. Ale kogo ju¿ to obchodzi? Przynajmniej s± jakie¶ dobre strony tego filmu. Film nie jest a¿ tak krytycznie ¼le zrobiony. Warto dostrzec parê plusów. Minusy zawsze s±.
Track3r, nieczyste stunty by³y. Szczerze mówi±c widzê je w wielu stuntach. Ale kogo ju¿ to obchodzi? Przynajmniej s± jakie¶ dobre strony tego filmu. Film nie jest a¿ tak krytycznie ¼le zrobiony. Warto dostrzec parê plusów. Minusy zawsze s±.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6107 dni temu Posty: 132 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 1490
Wys³any: 2012-03-26, 19:26
¦rednio podoba³ mi siê ten film. Jedyny stunt warty uwagi wg. mnie by³ Ondera Monster Truckiem z l±dowaniem na grindzie. Pod czas ogl±dania napatoczy³o siê kilka jaki¶ okienek z komunikatorów, czy jaki¶ tam b³êdów.. cholera wie co.. przez co paskudnie to wygl±da³o. Nazwa filmu te¿ jaka¶ kiczowata z lekka "Eon", to jaki¶ ho³d dla edytora pisany wspak? :P
Napisze to jeszcze raz, ostatni - nie podoba mi siê zagranie z waszej strony, nie potraficie cholera przyj±æ powa¿nej krytyki na klatê, nie zawsze bêdziecie dostawaæ "Great video : >" czy tam dobre opinie od Gesiora - tak jak powy¿ej, bo on nie zabardzo zlokalizuje nieczyste stunty. Trochê mi was szkoda, oraz szkoda g³ównego lidera tego ¶cierwa, czy jak to tam nazywacie. Wiem kim jest moderator i jakie powinien pe³niæ funkcje a jakich nie powinien - za które powinien dostaæ jak±¶ karê czy co¶, nawet je¶li jest w tylko jednym dziale. Kto¶ tutaj powinien przeczytaæ kilka podpunktów. Co do filmu, pierwszy raz próbujê napisaæ to co napisa³em wczoraj, tak to co usunêli¶cie, co mo¿e potwierdziæ moj± krytykê w pewnym stopniu, jak najbardziej ta decyzja to potwierdzi³a. Tak wiêc ¶miech na sali skoro nawet leftovera potraficie zmodowaæ, co tam do tego thecrev, ciekawe czy te¿ siê wyt³umaczy jak±¶ bajeczk± jak na sasl'u, w³a¶nie - podobno mia³ koñczyæ ten swój 4letni stunting, chod¼ go zacz±³ pewnie 2 lata temu, kto wie jak± mia³ ksywkê przed 'wielk± zmian±'. Editing, kto to jest cholera ten One? Kim on niby jest ¿eby wystawiaæ negatywne opinie o kim kolwiek, skoro nigdy nie mia³ wiêkszego collabu/projektu na GTAS/PKS. Jego bardzo ciekawy edit, który tak bardzo chwal± jest jak ¿e znan± podróbk± trailera Beata, nie mówi±c o tych efektach, nawet cc jest ca³kiem podobne do tego które wykona³ beat. Jak zwykle kamera, Freeplay - skrypt, którego nie powinien obs³ugiwaæ bo w ogóle o nim pojêcia nie ma. To niestety tyle, na wszelki wypadek sobie to skopiuje ¿eby¶cie nie usunêli tak jak wcze¶niej. To jak? który pójdzie na liste Ruscha?
No Trakerku , widzê ¿e trochu zazdro¶cisz the crevowi , ale dobra to ju¿ twoja opinia. One by³ w RE od poczatku tylko zmienia³ nicki (nie moge powiedzieæ jakie mia³ wcze¶niej, ale mogê powiedzieæ ¿e nie mia³ na wcze¶niejszych "zrytej" opini...). The crev zawsze mia³ nick The Crev. hmm co tam dalej ,a nie wiem co ty widzisz w tym finisheru - jakby by³ zmodowany to by dan go nie da³ przecie¿ na collab. Wiesz w takich sytuacjach rozumiem Streema - Lepiej pierdo**æ polsk± scene stuntersk± i wynie¶æ siê do GtaS , ni¿ s³uchaæ jak wszyscy sobie nawzajem zazdroszcz± i krytykuj± , owszem kilka s³ów krytyki OK ale bez przesady. AM sorry nie kupuje tego NARA
Wiek: 30 Do³±czy³: 6042 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2012-03-26, 21:27
Podpisuje siê pod tym.
Dodam tylko podziêkowania dla Track3ra za to, ¿e jest moim wiernym fanem, bo nikt inny nie ma w podpisie tyle moich s³ów, co on w swoim.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6051 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2012-03-26, 23:00
to moze ja te¿ siê wypowiem...
by³y oldy, trudno, leftover wkoñcu. mnie osobi¶cie wali czy reszta crewu wali³a na modach, czy ku**a gravity czy jakich¶ innych SH. ja nigdy nie zmodowa³em niczego i nie zmodujê.
jak dla mnie ca³kiem spoko wysz³o, trochê b³êdów w edicie ju¿ zauwa¿onych przez kilka osób, ale no trudno, zdarza siê. nie wiem czemu ludzie nie mog± zebraæ 'hejtów' na klate i poprostu miec wywalone na to wszystko. tak to jest, przyjmujcie krytykê nawet je¶li jest ciê¿ka do zniesienia.
BIG UP !
Wys³any: 2012-03-26, 23:32
Alibi napisa³/a:
Podpisuje siê pod tym.
Dodam tylko podziêkowania dla Track3ra za to, ¿e jest moim wiernym fanem, bo nikt inny nie ma w podpisie tyle moich s³ów, co on w swoim.
Z pewno¶ci± Track3r czuje do Ciebie respekt, skoro cytuje Twoje s³owa pod ka¿dym postem.
Teraz do Deather:
Domy¶lam siê, ¿e Track3r nie zazdro¶ci stunterom wystêpuj±cym w filmie. Skoro uwa¿a, ¿e stunterzy graj± nieuczciwie, to jest raczej hañba dla stuntera, a wiêc nie ma czego zazdro¶ciæ.
Nieuczciwa gra trwa ju¿ bardzo d³ugo miêdzy stunterami. Po d³u¿szych przemy¶leniach uwa¿am, ¿e nie warto w to g³êbiej wchodziæ, bo to jest tylko pustka, g³upia i nieuczciwa walka o respekt. Mo¿e nie trzeba prowadziæ tej g³upiej gry bez zasad, a lepiej robiæ swoje i robiæ to dobrze.
Mo¿e, gdyby nie by³o tylu mo¿liwo¶ci modyfikacji gry, zmiany, sterowania, rozwoju, mo¿e wtedy by³yby spójne zasady, równe dla ka¿dego stuntera, i wtedy mo¿na by³oby mówiæ o uczciwej walce. W obecnym GTA Stuntingu w³a¶ciwie nie widaæ zasad, a je¿eli s± to bardzo niespójne, i ka¿dy postrzega je inaczej. Mo¿e dlatego ci, co grali uczciwie, odeszli w cieñ. Mo¿e zajmuj± siê jeszcze tym w wolnym czasie, dla siebie, albo szukaj± uczciwej rywalizacji gdzie indziej.
Moim skromnym zdaniem nie warto braæ udzia³u w takiej nieuczciwej grze. Nie ma sensu prowadziæ pustych dyskusji i wywodów o to, kto modowa³.
Nadal czekam na rozwi±zanie zagadki. Efekty to jest niewystarczaj±ca odpowied¼. Tam widaæ jakie¶ szczegó³y z go³a nie powi±zane z GTA, a nawet samym filmem. Podpowiem, ¿e dosyæ wyra¼nie widaæ, ¿e s± tam jakie¶ napisy.
Czy ja gdzie¶ umie¶ci³em zdanie, ¿e tak bardzo zazdroszczê temu thecrew'owi? Nie ja po prostu wyrazi³em swoj± opinie. Nie spinajcie siê a¿ tak, bo czytaj±c wasze zdania mogê sobie pomy¶leæ, ¿e [cenzura] wam okropnie g³upot± z pod pachy.
Punkty: 4458
Wys³any: 2012-03-28, 20:10
Film s³aby, wiêkszo¶æ to stare stunty, które widzia³em ju¿ kilka razy w innych filmach. Edit te¿ nie jest najwy¿szych lotów.
Co do tej dyskusji, która siê wywi±za³a, to powiem wam, ¿e jestem po stronie Tracker'a. Moim zdaniem robienie nowych dzia³ów dla klanów ca³kowicie anonimowych, to lekka g³upota - nic nie wiecie o ludziach, którzy jak by nie patrzeæ reprezentuj± polsk± scenê i ogólnie to forum. Rozumiem pomys³ do³±czenia do forum KS, które udowodni³o kilka razy swój poziom, a i ludzie którzy nale¿± do tego klanu zachowauj± siê fair wobec innych, chodzi mi tutaj g³ównie o chaetowanie, które dosyæ wyra¼nie widaæ w filmach owego anonimowego RE. Nie chce obra¿aæ nikogo kto jest cz³onkiem tej ¿e grupy, ale je¿eli dostali¶cie mo¿liwo¶æ reprezentowania naszej spo³eczno¶ci, to chyba logiczn± spraw± jest, by nie oszukiwaæ - nie wyobra¿am sobie co my¶l± o nas u¿ytkownicy z gtas, którzy te¿ nie s± ¶lepi. Zreszt± po co ja siê tutaj produkuje, nie rozumiem po prostu faktu, jak mo¿na byæ tak durnym cz³owiekiem, by zabawê traktowaæ jak rywalizacje na conajmniej olimpijskim szczeblu, zastanówcie siê co robicie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum