Ostatnio w wolnym czasie natrafi³em w czelu¶ciach swojego pokoju na plytê ze starymi grami (z lat oko³o 1980-2000). Natrafi³em tam te¿ na pierwsz± czê¶æ Grand Theft Auto.
Chc±c trochê powspominaæ zagra³em sobie, nie ukrywam, ¿e rozgrywka bardzo mnie wci±gnê³a, na tyle, ¿e przez nastêpne parê dni w wolnych chwilach grywa³em sobie w tê jak ¿e kultow± pierwsz± czê¶æ serii.
Wczoraj wpad³em na pomys³ mo¿e wam do¶æ znany. Zastanawia³em siê jak szybko jest siê w stanie przej¶æ pierwszy rozdzia³ z pierwszego miasta (graj±c uczciwie, przechodz±c misje).
Spróbowa³em parê razy, w koñcu wymy¶li³em ¿e starania swoje uwieczniê na filmie.
Pierwsza próba to 12 min i 34 sekundy.
Na filmie który wam przedstawiam uda³o mi siê pobiæ ten wynik do 10 min i 34 sekund !
Zapraszam do ogl±dania i wspominania !
Zachêcam do przeczytania opisu filmu, gdzie napisa³em tak¿e co nieco o samej grze.
Za czasów starego komputera gdy na³ogowo gra³o siê w gta1 potrafi³em w mniej ni¿ 10 minut doj¶æ do miliona na pierwszej mapie - do dzi¶ jeszcze pamiêtam jedn± strzelaninê z mapy San Andreas, mia³em chroniæ jednego debila, a ich by³o trzech, no, ja mia³em karabin. Gdy zobaczy³em jak kula mnie do siêga, my¶la³em ¿e zginê, no ale mia³em wci¶niêty klawisz strza³u. Okaza³o siê ¿e przeciwnicy wbiegli pod lufê gêsiego, a ja mia³em kewlar - nigdy tak siê nie cieszy³em, ale m³ody wtedy by³em...
Strzelaniny w gta3 i wy¿ej wygl±daj± lepiej, ale to nie to samo celowanie...
Za czasów starego komputera gdy na³ogowo gra³o siê w gta1 potrafi³em w mniej ni¿ 10 minut doj¶æ do miliona na pierwszej mapie
Nie wierze, udowodnij .
Ja te¿ pamiêtam dosyæ ciekawe sytuacje w GTA 1, jak by³em ma³y to na g³ównej autostradzie w Liberty City strzela³em z wyrzutni rakiet wsiada³em do bardzo szybkiego wozu i goni³em lec±c± rakietê
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Dziêki, przynajmniej nie muszê instalowaæ i przechodziæ samodzielnie. 20 minut i mam za³atwiony rozdzia³.
PS. Zauwa¿y³e¶ ¿e co milion wymaganych punktów potrzebujesz oko³o +10 minut czasu? Na 1 epizod 10 minut musia³e¶ mieæ, teraz 20. Jed¼ tak dalej..
Wiek: 35 Do³±czy³: 6723 dni temu Posty: 110 Sk±d: ~ Olkusz
Punkty: 990
Wys³any: 2012-05-19, 01:51
How High napisa³/a:
16 zaokr±gla w górê, czyli liczba dziesi±tek w górê o jeden.
A 53 to w przybli¿eniu 100 bo jest wiêksze od 50...
Zaokr±gla siê cyfrê jedno¶ci liczby je¶li jest liczb± ca³kowit±. Je¶li wymiern±, zaokr±gla siê do 1, 2, 3 miejsca po przecinku. Ale nie pierwsz± cyfrê w lewej...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum