Wiek: 32 Dołączył: 6094 dni temu Posty: 442 Skąd: ÂŻywiec
Punkty: 4458
Wysłany: 2012-06-05, 22:56 Space Jump
Siemka, chciaÂł bym wam zaprezentowaĂŚ moje nowe mini-solo, ktĂłre postanowiÂłem zrobiĂŚ, poniewaÂż po czĂŞsci nudziÂło mi siĂŞ , a po czĂŞÂści po prostu zÂłapaÂłem tÂą chĂŞĂŚ do robienia stuntĂłw. ChciaÂłem tylko powiedzieĂŚ, Âże edit moÂże jest sÂłaby, ale myÂślĂŞ, Âże to nie jest najwaÂżniejsze.
DziĂŞkuje caÂłemu zespoÂłowi PKS, dziĂŞkuje teÂż kilku osobom ktĂłre wymieniÂłem w filmie, bardzo mi pomogliÂście .
Wiek: 32 Dołączył: 7118 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2012-06-06, 14:40
ÂŚwietny filmik, byÂły nawet stunty freeway'em, ktĂłre uwielbiam! Za to pierwszy plus, drugi za muzykĂŞ. TeÂż chciaÂłem kiedyÂś tego uÂżyĂŚ w swoim filmiku :P Poziom nawet niezÂły, oglÂądaÂło siĂŞ bardzo przyjemnie. NatchnĂŞÂło mnie to do pracy
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Bardzo pozytywnie, muzyka Âświetnie dobrana, a montaÂż mi bardzo przypadÂł do gustu. Fajne solo dla prawdziwej zabawy, a nie zje*anej spiny Dobra robota.
Wiek: 32 Dołączył: 6094 dni temu Posty: 442 Skąd: ÂŻywiec
Punkty: 4458
Wysłany: 2012-06-06, 17:05
DokÂładnie to sam nie wiem, po prostu spodobaÂło mi siĂŞ to, a Âże interesuje siĂŞ po czĂŞsci kosmosem, to jeszcze bardziej utkwiÂło mi w pamiĂŞci i tak go nazwaÂłem. W filmie jest space junk, poniewaÂż to byla literĂłwka i nie chciaÂło mi siĂŞ potem drugi raz renderowaĂŚ
Wiek: 33 Dołączył: 6100 dni temu Posty: 663 Skąd: MyszkĂłw
Punkty: 28050
Wysłany: 2012-06-06, 23:06
Kiper napisał/a:
DokÂładnie to sam nie wiem, po prostu spodobaÂło mi siĂŞ to, a Âże interesuje siĂŞ po czĂŞsci kosmosem, to jeszcze bardziej utkwiÂło mi w pamiĂŞci i tak go nazwaÂłem. W filmie jest space junk, poniewaÂż to byla literĂłwka i nie chciaÂło mi siĂŞ potem drugi raz renderowaĂŚ
weed?
zeby nie bylo ze spam
barrdzo fajny film podobaly mi sie wszystkie ewolucje byly bardzo fajne 9/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum