Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-06-21, 17:47
To dobra wie¶æ! By³em ciekaw, jak wyjdzie ten film. Mog³e¶ mnie chocia¿ uprzedziæ, ¿e koñczysz film. Mia³e¶ czekaæ na scenkê do zakoñczenia. Wiedzia³e¶, ¿e do koñca czerwca nie mia³em, jak siê za to zabraæ.
¦wietnie wyszed³ Wam film! Dali¶cie czadu. = )
That was sick!
Punkty: 7309
Wys³any: 2012-06-22, 01:08
INtro gesiora mia¿d¿y system... Niesamowita robota G7! Ca³y film musze przyznac,. ze wypad³ równie¿ zaskakuj±co dobrze :O Stunty z tym bugiem od dawna zdawa³y mi siê byæ nudne, jednak niektóre kombinacje (np alibiego na tamie czy te¿ stunt danielo oko³o 4:20, ten lot jako¶ tak fajnie wygl±da ) sprawi³y, ¿e film ogl±da³em z zaciekawieniem. moim zdaniem warto poswieciæ mu chwile uwagi, ma fajny przejrzysty monta¿ no i muzykê, która na penwo nie przeszkadza Jednak niestety, przy tych stuntach trudno o co¶ dynamicznego, gdy¿ ten czas lotu jest troche d³ugi (co¶ jak stunty Taza :P) Bynajmniej: Na prawde, ¶wietna robota!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: 2012-06-22, 20:50
Uwielbiam te filpy (front-flipy, back-flipy), no i to perfekcyjne l±dowanie.
Deather, ¶wietnie zrobi³e¶ 'fizykê kamery', tzn. ruchome przyciêcie kadru symuluj±cego ruch kamer±. To by³ ¶wietny pomys³! = )
Chcia³bym kolejny taki pomys³owy filmik. Ten by³ bardzo pomys³owy. Uwielbiam stunty na rowerach w GTA, ale póki nie obejrza³em tego filmu nie by³em przekonany, aby wzi±æ udzia³ w takim projekcie.
Chêtnie wzi±³bym udzia³ w kolejnym 'tematycznym' stunt-filmiku. To by³o ¶wietne. Bardzo mi siê podoba³o. = )
Wys³any: 2012-06-22, 22:06
No, tak. To jemu wysy³a³em intro. To on powinien by³ powiedzieæ, ¿e koñczy film bez koñcówki, o której mówi³ wcze¶niej.
Tak, czy siak, opcja z kamer± by³a pomys³owa, a ca³y film wyszed³ ¶wietnie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum