Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-06-19, 00:24
Cze¶æ, Deather!
Dobrze kojarzê Twoje stunty. Filmy, o których piszesz, ogl±da³em ju¿ wcze¶niej i nadal je pamiêtam. Bardzo pozytywnie Ciebie kojarzê. Cieszê siê, ¿e stuntujesz w Vice City. Twoje stunty z Vice s± ¶wietne!
Masz moj± zgodê na wej¶cie do PKS.
Jestem ciekawski, co na tê audycjê powiedz± pozostali cz³onkowie PKS. = )
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-06-19, 12:15
Zorganizuje collab. Nie ma innej opcji. I nie wreszcie, bo ju¿ nie raz organizowali¶my filmy z PKS (collaby).
Mariuszu, Nie stawiaj takich wymagañ aplikuj±cym, bo oni póki nie przy³±cz±, nie maj± wp³ywu na to, czy zrobimy w przysz³o¶ci kolejny film, czy nie. Ale maj±c zgrany zespó³ mo¿emy, jak najbardziej, zrobiæ kolejny porz±dny filmik. Je¿eli wiêc ju¿ próbujesz przewidywaæ przysz³o¶æ, a chcesz, ¿eby by³a dobr±, to nastawiaj siê raczej optymistycznie. = )
Punkty: 4458
Wys³any: 2012-06-19, 20:30
Fajnie, podoba mi siê Twój styl, a ¿e potrzebujemy ludzi, to jestem na tak. Mam nadzieje, ¿e do nas do³±czysz i poka¿esz na co Ciê staæ.
[ Dodano: 2012-06-23, 20:09 ]
Chyba mo¿na go ju¿ do³±czyæ do PKS - i tak nikt wiêcej tutaj nie zagl±da, wiêc chyba tylko nasze g³osy siê licz±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum