Wiek: 32 Dołączył: 6065 dni temu Posty: 132 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 1490
Wysłany: 2012-06-25, 11:55
[cenzura] film, w tym filmie nie by³o ¿adnego s³abego stuntu, wszystkie by³y mia¿d¿¹ce. Te car grindy i drop bumpy by³y najlepsze. Po za tym œwietna muzyka i monta¿, dobra robota ! :P
Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2012-06-25, 15:01
Uwielbiam ten film za muzykê, po prostu œwietny wybór! Przyczyni³a siê ona znacz¹co do montazu - ³¹dnego, przejrzystego. poziom stuntów zadowalaj¹cy, lubie keidy ludzie stawiaj¹ na kreatywnoœÌ a nie na big airy Jak to ktoœ powiedzia³ wy¿ej - nie by³o s³abych stuntów, œwietnie siê ogl¹da³o
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2012-06-26, 18:34
No, te stunty to Âświetna robota! = )) ÂŚlizg FLEXa jest super! Stunt EDGi z zawieszeniem Âłodzi na drzewie jest super! Grab na grind TURBO jest Âświetny! Nose manual pivot MTS jest super-duper! Podoba mi siĂŞ. = ) TURBO, potrĂłjny grind?!? Szok! RozwalajÂące stunty! Wszystkie stunty sÂą super!
KoĂącĂłwka teÂż jest porzÂądna. Jak zobaczyÂłem stunt dwoma taksĂłwkami, to na poczÂątku pomyÂślaÂłem, Âże to jest z multiplayera. To jednak musiaÂł byĂŚ car spaÂłner. W VC taksĂłwki lubiÂą wisieĂŚ w powietrzu. Taki stuntin na duecie to coÂś nowego.
To jest na prawdĂŞ Âświetna robota! MiÂło widzieĂŚ tak dobry filmik ze starego, dobrego Vice City. = )
Trzeba byÂło od razu pisaĂŚ, Âże poza animacjÂą, ktĂłrÂą tu przedstawiacie, zrobiliÂście tak dobry film! A Wy wstydzicie siĂŞ pochwaliĂŚ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum