Witam! Z przykro¶ci± muszê poinformowaæ, ¿e RE team zostaje zamkniêty, by³o nas coraz mniej, coraz trudniej by³o wydaæ jaki¶ film wiêc zadecydowali¶my, ¿e bez sensu bêdzie przeci±ganie tego na si³ê , ustalili¶my to jaki¶ miesi±c temu, zapewne niektórzy ju¿ wiedz± ale wkoñcu postanowi³em to napisaæ oficjalnie na forum.
Dziêkuje by³ym cz³onkom teamu jak i tych co wytrzymali do koñca oraz u¿ytkownikom i administracji za zaufanie i przydzielenie nam w³asnej sekcji, kto wie byæ mo¿e kiedy¶ uda nam siê zbudowaæ ten sam team i bêdziemy dalej wydawaæ filmy. Peace!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-07-24, 12:27
Zrobili¶cie sporo dobrych filmów w ci±gu zaledwie roku. "Capricorn", "Last Heroes 2", "Eon", czy najnowsze "Sick fly", to ¶wietne filmy! Bêdzie co wspominaæ. Mia³em nawet okazjê wspó³pracowaæ z Wami przy produkcji jednego z filmów ("Sick fly"). By³o mi mi³o.
Do zobaczenia nastêpnym razem!
Punkty: 7309
Wys³any: 2012-07-24, 22:02
Kurcze, szkoda. Z filmu na film byliscie coraz lepsi, liczy³em na kolejne wspania³e produkcje. Naleza siê wam podziêkowania za wk³ad w rozwój i utrzymywanie Polskiej Sceny Stuntingu przez tak d³ugi czas
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum