Wiek: 33 Dołączył: 7335 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-02-04, 14:43
a ja radzĂŞ, aby byÂło z 5 dowolnych postaci do kaÂżdego spawna - nie byÂłoby tego za duÂżo, ale zawsze wiĂŞcej (coÂś takiego jak na GTA Macreators - Stunt - 213.186.60.46:7778 )
a ja radzĂŞ, aby byÂło z 5 dowolnych postaci do kaÂżdego spawna - nie byÂłoby tego za duÂżo, ale zawsze wiĂŞcej (coÂś takiego jak na GTA Macreators - Stunt - 213.186.60.46:7778 )
Nie! Bo bĂŞdzie za duzo postaci do przeszukania i bĂŞdzie w ogĂłle muliÂło. Robimy gÂłosowanie:
JakÂą postaĂŚ chcecie narazie? (co tydzieĂą zmiana)
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-02-05, 00:52
Ja proponujĂŞ takie rozwiÂązanie:
Zrobilibyœcie po 2 postacie dla ka¿dego przygotowanego spawnu i kilka do wyboru, które by³yby w jakimœ specjalnym miejscu. Poprzednio by³y wszystkie mo¿liwe postacie, a ja zawsze gram t¹ sam¹ wybran¹ przeze mnie postaci¹, o ile jest. Wiêc moglibyœmy tu wybraÌ ulubione postacie i ewentualnie dodaÌ kilka ciekawych postaci, bo nie tylko my wchodzimy na ten serwer. A co do czasu i pogody, to GTA SA rz¹dzi, a pogoda i czas robi¹ okreœlony i niepowtarzalny klimat. Ostatecznie móg³byœ daÌ komendê na zmianê czasu lub pogody. Je¿eli ktoœ by chcia³ inny czas, np pó³noc, to by sobie zmieni³. Poza tym, nie zawsze wpadam na ten serwer tylko po to, ¿eby robiÌ stunty. Je¿eli mo¿esz dami to móg³byœ daÌ tak¹ komendê, która ustawia czas na okreœlon¹ przez parametr godzinê i komendê, która ustawia czas na rzeczywisty (ten z zegarka, nie z gry).
Punkty: 440
Wysłany: 2007-02-05, 14:00
A wiĂŞc tak chÂłopcy v3 no niezÂły pomysÂł co do postaci to myÂślĂŞ podobnie jak gesior czyli ulubione postacie i kilka innych co do czasu to sÂą komendy ktĂłre np po wpisaniu (admina)
zmieniajÂą czas gry o 6 h lub 12 h jak ktoÂś z was siedziaÂł na francuskim serverze stuntowym Lalu to raczej siĂŞ orientuje
Kod:
88.191.21.113:7776
Jak bĂŞdziecie na Lalu to sprawdÂźcie sobie komendy
Kod:
/new /mls /country /pilotes /splat
a i jeszcze jedno god mode jak ktoÂś zauwaÂżyÂł na Lalu jeÂśli stracimy trochĂŞ Âżycia ono zaraz siĂŞ odnawia super by byÂło jak byÂście coÂś takiego wÂłoÂżyli na Server
[ Komentarz dodany przez: Gesior7: 2007-02-20, 09:33 ]
nie napisaÂłem [quote=]zamieszczam link do listy postaci wraz z numerami id:
http://gtam.info/sampid/skiny_samp.php
Wybierajcie, jakÂą postaĂŚ chcecie widzieĂŚ w stunting v3 na PKS Place![/quote]
To jest oszukaĂąstwo.
Ostatnio zmieniony przez Gesior7 2007-02-20, 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum