Kolejna gówniana produkcja autorstwa How high'a, który z racji swojego nicka leci ostro po ca³o¶ci. Produkcja bez sensu i wiêkszej logiki nieprzeznaczona dodatkowo dla widzów najm³odszych. Specjalnie dla naszych widzów ¶cie¿ka dialogowa jest dostêpna z poziomu Youtube po wci¶niêciu przycisku CC, Je¶li jednak chcesz samemu dopowiadaæ dialogi, mo¿esz ³±czyæ siê w obrzydzeniu z autorem, wynikaj±cym ze [cenzura] jako¶ci ca³ego przedsiêwziêcia filmowego.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-08-08, 22:11
W³a¶ciwie to ju¿ po przeczytaniu twojej samooceny by³em zniechêcony do ogl±dania. Ale nie wiem, czemu, w³±czy³em film. Nie wiem, o co w nim chodzi. Szybko przerzuci³em kilka scen. Mówiê, ¿e film stanowczo mi siê nie podoba. Prawie wszystko. Mo¿e niektóre nagrania s± zrobione nienajgorzej. Film, nie ma fabu³y, jest nieciekawy. Brakuje w nim dialogów. Nie ma ¿adnej polskiej ¶cie¿ki d¼wiêkowej. Sceny brudnego i wypaczonego seksu s± ohydne! Nie wiem jak je wykona³e¶. To jest ohydne, i nie wiem, w jakim celu jest w filmie, przecie¿ nie ma dialogów, a scena trwa oko³o 1/5 ca³ego filmu.
Ten film to dno. Nie warto ogl±daæ. Trzeba by³o zgodnie z samym sob± najpierw zniechêciæ do ogl±dania, a pó¼niej napisaæ ¿eby nie ogl±daæ filmu, zamiast wbrew w³asnej krytyce zapraszaæ do ogl±dania filmu.
Punkty: 3960
Wys³any: 2012-08-09, 09:25
How High, mo¿e pora zmieniæ narzêdzie i sposób tworzenia filmów? Ca³y czas próbujesz co¶ zrobiæ, jaki¶ pomys³ tam siê telepie pod tw± kopul± ale nie masz mo¿liwo¶ci by to dok³adnie pokazaæ. Filmy w GTA by³y dobre 5 lat temu, dzi¶ to za ma³o. I da siê lepiej, spróbuj Source Filmakera, jest za darmo na Steamie. Cudowne narzêdzie, dorównuje 3DSMax jako¶ci± animacji, a jest darmowy.
Rzucê ci kilka gotowych produkcji dla przyk³adu.
Znam ten program doskonale, ale jeszcze nie czas na to. Robiê sobie kolekcjê ró¿nych filmów z ró¿nych gier. Z WoT'a ju¿ mam, teraz z gtasa zrobi³em, i teraz zastanawiam siê nad gta4 lub w³a¶nie SFM.
A co do ciebie Gesior7, od jakiego¶ pó³ roku nie podoba siê tobie cokolwiek czego nie zrobiê i jakkolwiek nie zrobiê, ale ja znam tego przyczynê, której nie bêdê tutaj na wierzch wyci±ga³ .
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-08-09, 14:01
Musisz znaæ przyczynê, w koñcu to twoja twórczo¶æ.
Czemu we wszystkich filmach z SourceFilmMaker, jakie znalaz³em w internecie jest ¶wiat postacie animacje i wszystko tylko z jednej gry Team Forests? Gdzie GTA?
Punkty: 3960
Wys³any: 2012-08-10, 02:00
Gesior7 napisa³/a:
Czemu we wszystkich filmach z SourceFilmMaker, jakie znalaz³em w internecie jest ¶wiat postacie animacje i wszystko tylko z jednej gry Team Forests? Gdzie GTA?
To modele wrzucone przez twórców do programu domy¶lnie. Mo¿na korzystaæ równie¿ z innych modeli (gdzie¶ widzia³em tutorial jak je dodawaæ), ale musz± byæ kompatybilne z silnikiem gry, inaczej animacje siê krzacz±. Nie wiem czy kto¶ by³ tak szalony by t³umaczyæ modele z GTA na Source.
Poza tym, wszyscy kochaj± Team Fortress.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum