Pewnie nikt z was nie zechce ¶ci±gn±c filmu, który wa¿y 1,2GB
Mylisz siê : D
Link do tematu z filmem mi nie dzia³a nie mam dostêpu do niego ; /
Ogólnie film strasznie mi siê podoba, ogólnie wed³ug mnie jest to najlepszy film stunterski z gta nie my¶la³em ¿e jeszcze w tych czasach znajdzie siê za³oga która zrobi film na takim wysokim poziomie. Stunty s± na wysokim poziomie ale to jest oczywiste : D podoba mi siê wykorzystanie helikoptera z magnesem. Ogólnie najdoskonalszy film jaki widzia³em : D a¿ mi ciarki przechodz± : D
My¶lê, ¿e po obejrzeniu HAZE i tego filmu mo¿na ¶mia³o stwierdziæ, ¿e SSU jest aktualnie najlepszym crewem na ¶wiecie. Collaby SSU (przynajmniej z SA) zawsze wprowadzaj± w ¶wietny klimat. Mam tu na my¶li fabu³ê crew collabu, któr± SSU tworzy jako jeden z niewielu crewów w tych czasach w swoich filmach. Co do monta¿u, to Rusch zawsze potrafi dobrze zmontowaæ film tak, ¿eby by³o sporo efektów, ale równocze¶nie film by³ przejrzysty. Muzyka nie specjalnie przypad³a mi do gustu, w porównaniu do poprzednich filmów. Je¶li chodzi o stunty, to PrzemOO oczywi¶cie zowni³e¶, [Bart] te¿ da³ sporo kreatywnych i efektownych stuntów, lecz pojawi³o siê kilka trików w pierwszej czê¶ci, które nadawa³y siê na leftover (4:37, 5:04, 6:06). Braindead to bardzo dobry film, ale nadal my¶lê, ¿e HAZE jest lepszy. ¦wietna robota, tak trzymaæ!
Tak, leftover to ka¿dy wykonany przez ciebie stunt. :*
Je¶li chodzi o to co napisa³em, to mia³em na my¶li, ¿e tamte stunty nie powinny siê znale¼æ w tym filmie.
Co to leftover sie zapyta³, a nie czy jego stunty s± leftami O.o zreszt± porównaj stunty od 2006 do 2011 a potem porównaj od 2011-2012 roku, je¿eli chcesz zobaczyæ co to byl³ kiedy¶ stunt, a teraz.
Idiot -.-
Btw z tego co pamiêtam to nie by³e¶ jaki¶ pro elo aby oceniaæ a¿ tak innych ¿e s± gorsi od siebie :p stunt to pomys³ i fuks i tak szczerze to gówno jedne teraz czekamy na 5 ( TZN wy bo ja ju¿ chyba nie stuntuje dla "filmów" ;p )
Wiek: 32 Do³±czy³: 6158 dni temu Posty: 132 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 1490
Wys³any: 2012-08-25, 00:40
Jozio napisa³/a:
ScreaM2 napisa³/a:
Je¶li chodzi o to co napisa³em, to mia³em na my¶li, ¿e tamte stunty nie powinny siê znale¼æ w tym filmie.
Co to leftover sie zapyta³, a nie czy jego stunty s± leftami O.o zreszt± porównaj stunty od 2006 do 2011 a potem porównaj od 2011-2012 roku, je¿eli chcesz zobaczyæ co to byl³ kiedy¶ stunt, a teraz.
Idiot -.-
Btw z tego co pamiêtam to nie by³e¶ jaki¶ pro elo aby oceniaæ a¿ tak innych ¿e s± gorsi od siebie :p stunt to pomys³ i fuks i tak szczerze to gówno jedne teraz czekamy na 5 ( TZN wy bo ja ju¿ chyba nie stuntuje dla "filmów" ;p )
Jezu, [cenzura] takie farmazony, ¿e a¿ szkoda czytaæ o.o
Idiot -.-
Jezu, [cenzura] takie farmazony, ¿e a¿ szkoda czytaæ o.o
To czemu czyta³e¶ O.o ? Czy nie uwa¿asz ¿e twój post by³ offtopem ? Farmazon wiesz co to ?
Uwa¿asz moje s³owa za brednie ?? Czy wed³ug dzisiejszej m³odzie¿y odniesienie siê do historii to g³upota ? Ja tak nie uwa¿am, ale mo¿liwe ¿e ty tak. Na ogó³ czytaj ze zrozumieniem )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum