Poprzedni temat «» Następny temat
Grand Theft Auto V juz w grudniu ?
Autor Wiadomość
Kiper 
Moderator

Punkty: 4458
Wysłany: 2012-10-12, 14:41   Grand Theft Auto V juz w grudniu ?

Na stronie rockstarnexus.com, pojawil sie news, ktory jasno daje nam znac, ze juz niedlugo mozemy spodziewac sie prezentacji nowej odslony GTA. Ajcolins, redaktor rockstar nexus, pisze w swoim bolgu:

''Od czasu wydania zapowiedzi i trailera w zeszlym roku, fani domagaja sie nowych informacji na temat nowego GTA. Kilka miesiecy temu wydawalo sie, ze moga oni liczyc na nowe stale zrodlo informacji, z powodu naglego gradu screenshot'ow, jednak tak jak w rok temu, w przypadku trailera, ktos ucial to zrodlo informacji i pozostawil nam tylko zapewnienia w stylu ''wiecej w ciagu kilku tygodni...''

Dzis Andy McNamara, redaktor popularnego magazynu 'Game Informer', potwierdzil dzis za posrednictwem swojego Twittera, ze jest w Nowym Jorku na testach gry Grand Theft Auto V. Wspomina takze, ze gra bedzie na okladce grudniowego numeru magazynu. Okladka w Game Informer jest tradycja Rockstar Games i byla inspiracja dla fanow, ze duza czesc informacji jest potwiedzona. Mam nadzieje, ze historia sie powtarza, i ze informacje sie potwierdza.''

Co o tym myslicie ? Czy premiera gry w grudniu wedlug was jest prawdopodobna ?

zrodla:
http://www.rockstarnexus....er-GameInformer
https://twitter.com/GI_AndyMc/statuses/256446546739068928

VIP|Art 
Dziecko neo

Punkty: 28050
Wysłany: 2012-10-12, 15:41   

ChÂłopaki z Rockstar sÂą najlepsi w utrzymywaniu w niepewnoÂści ludzi :wink:

Cysiek 
Aktywny amator

Punkty: 990
Wysłany: 2012-10-12, 23:36   

ZapowiedzÂą cover gry w grudniu: https://twitter.com/GI_AndyMc/statuses/256446546739068928

~PKS|Raziel 
PKS Team

Punkty: 7309
Wysłany: 2012-10-13, 23:39   

I uj, teraz do grudnia bede musiaÂł jakoÂś wytrzymaĂŚ, potem znowu pewnie rok zanim wydadzÂą gre -.-

I dla moich przyjació³!

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Punkty: 39724
Wysłany: 2012-10-15, 17:31   

Co tam jeszcze jest do testowania? Oj, myÂślĂŞ, Âże skoro juÂż sÂą testy, to niebawem pojawi siĂŞ kolejny trailer, a wkrĂłtce po nim gra. Mam nadziejĂŞ, Âże juÂż na poczÂątku 2013 bĂŞdzie moÂżna kupiĂŚ GTA V w Europie.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Diggy 
Aktywny amator

Punkty: 1820
Wysłany: 2012-10-15, 18:53   

Obejrzyjcie sobie trailer z CS:GO bardzo fajny http://www.youtube.com/watch?v=edYCtaNueQY

Counter Strike Source :*

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wysłany: 2012-10-15, 21:02   

Ten film, jak i wiele gier komputerowych, oraz filmów tworzonych na ich podstawie, promuj¹ przemoc i nienawiœÌ do ludzi. Ale to ju¿ zwyk³o byÌ bezkrytycznie przyjmowane i akceptowane. To tak na marginesie.

A tak w gruncie rzeczy, co ma wspĂłlnego ten film z GTA? (z jakimkolwiek GTA nawiasem mĂłwiÂąc)

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.

Kiper 
Moderator

Punkty: 4458
Wysłany: 2012-10-15, 21:24   

Gesior, gta san andreas te¿ jest gr¹ promuj¹c¹ przemoc :D Ile razy zdarzy³o Ci sie w trakcie robienia stunta rozjechaÌ kobitke na chodniku ? :D Jak dla mnie, to lepiej, aby w grze ludzie wy¿ywali siê ni¿ ¿eby potem ktoœ id¹c obok Ciebie w mieœcie uderzy³ Cie katan¹ w g³owe - tak to w gta sobie pyknie i ju¿ ma ¿¹dze zaspokojone.

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wysłany: 2012-10-15, 23:05   

Ciekawe podejÂście. Oby siĂŞ sprawdzaÂło. Lepiej jest, Âżeby mÂłodzieÂż siĂŞ wyszalaÂła grajÂąc, niÂż krzywdzÂąc innych ludzi tak dla Âżartu. Dzisiaj sÂłyszaÂłem z telewizji o podpaleniu bezdomnego czÂłowieka przez dwĂłjkĂŞ nastolatkĂłw. CzÂłowiek ma poparzenia nĂłg pierwszego i drugiego stopnia. Jeden ze sprawcĂłw zapytany o motyw, odpowiedziaÂł, Âże nie wie, dlaczego to zrobiÂł. CzĂŞsto z wiadomoÂści sÂłyszy siĂŞ o mÂłodocianych przestĂŞpcach. Kiedy to trafia do gÂłowy, zaczyna powstawaĂŚ pytanie: SkÂąd to siĂŞ bierze? Jaki motyw majÂą mÂłodociani przestĂŞpcy?
JeÂżeli w grach jest przemoc, to niech bĂŞdzie tylko do rozÂładowania emocji a nie do wychowywania mÂłodych ludzi.

Cysiek 
Aktywny amator

Punkty: 990
Wysłany: 2012-10-16, 17:39   

Nic nie zapowiedz¹, dadz¹ czyste suche fakty nad pracami, te same screeny, mo¿e coœ dodatkowo przedstawi¹. Ale w¹tpie ¿e przedstawi¹ date premiery. Tak na 35% og³osz¹ j¹. Na 100% jestem pewien ¿e gra nie wyjdzie w tym roku. Powinno byÌ ju¿ o niej g³oœno, informacji wci¹¿ ma³o jak na tak¹ szybk¹ premierê TAK oczekiwanej gry. R* trzyma w napiêciu jak spóŸniaj¹cy siê kobiecy okres.

Diggy 
Aktywny amator

Wysłany: 2012-10-16, 18:12   

Gesior nie ma Âżadnego zwiÂązku z GTA IV. ChciaÂłem tylko tak daĂŚ do obejrzenia xD

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wysłany: 2012-10-16, 20:20   

Diggy napisał/a:
Gesior nie ma Âżadnego zwiÂązku z GTA IV. ChciaÂłem tylko tak daĂŚ do obejrzenia xD

Dyggy! Mam caÂłkiem dÂługi zwiÂązek z GTA. Gesior stuntuje w GTA, Gesior nagrywa filmy z GTA, Gesior robi modyfikacje do GTA i w GTA gra. Gesior ma zwiÂązek z GTA i to trwaÂły zwiÂązek.

fristajluch 
Maniak postów

Punkty: 3960
Wysłany: 2012-10-16, 20:37   

Diggy napisał/a:

Diggy napisał/a:
Gesior nie ma Âżadnego zwiÂązku z GTA IV.

Diggy napisał/a:
GTA IV

Diggy 
Aktywny amator

Wysłany: 2012-10-16, 23:48   

Ehh sory tam po GĂŞsior miaÂł byĂŚ przecinek :/ :P

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Wysłany: 2012-10-17, 01:23   

fristajluch napisał/a:
Diggy napisał/a:

Diggy napisał/a:
Gesior nie ma Âżadnego zwiÂązku z GTA IV.

Diggy napisał/a:
GTA IV

Czego chcesz? LubiĂŞ GTA IV. = )
Gesior ma zwiÂązek i z GTA IV.

Odpowiedz do tematu