Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2012-11-04, 00:20
¦wietny film, strasznie lubiê ta piosenkê dlatego ju¿ na wstepie mia³es plusa. Monta¿ równiez przyjemny, fajne CC które nadaje odpowiedni klimat, stunty mog± byæ, mi³o równie¿ zobaczyæ g7 jako guesta. Czemu chcesz ju¿ koñczyæ? NIe zak³adasz ju¿ uczestnictwa w collabach?
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 31 Do³±czy³: 5736 dni temu Posty: 156 Sk±d: Jestem ?
Punkty: 1820
Wys³any: 2012-11-04, 13:19
Ju¿ od dawna nie wykona³em ¿adnego stunta. Te stunty, które by³y w tym filmie s± stare, które wykona³em we wcze¶niejszych collabach czy te¿ solach. Gdyby nie Deather, który mia³ te stunty na pewno bym nie zrobi³ tego filmu. Koñczê ze stuntingiem poniewa¿ ju¿ od dawna mnie to nie krêci³o, mam zamiar przerzuciæ siê na MovieMaking z Counter-Strike Source oraz z Counter-Strike Global Offensive, które ju¿ nied³ugo bêdê mia³. Na forum bêdê wchodzi³ udziela³ siê jak bêdzie trzeba, ale ¿adnego film stuntu czy te¿ innej rzeczy zwi±zanej ze stuntem nie zrobie.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-11-06, 17:26
Zrobi³e¶, wed³ug mnie, bardzo przyjemny film. Jest tu sporo fajnych stuncików i odjechanych w dechê grindów (¶lizgów). ¦lizgi po porêczach w Twoim wykonaniu s± naprawdê super! Mi³o te¿ widzieæ swoje stunciki w tym filmie.
Szkoda, ¿e ju¿ nie masz zapa³u do stuntingu, bo co-nieco ci wychodzi³o. I widaæ to po tym filmie. Jednak ju¿ od d³ugiego czasu wiedzia³em, ¿e ty jeste¶ go¶ciu od naparzania w Counter Strike. Od GTA mo¿e mniej, ale widaæ, ¿e jeste¶ fanem CS. Wnioskujê st±d, ¿e GTA musia³o niestety odej¶æ na bok i ust±piæ miejsca CS.
I jak rzek³e¶:
Diggy napisa³/a:
Na forum bêdê wchodzi³ udziela³ siê jak bêdzie trzeba
, tak trzymam Ciê za s³owo.
To wszystko. Dziêki! = )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum