Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2013-02-23, 15:49 "Siódma mila"
Siema!
Planujê przygotowaæ na siódme urodziny forum PKS (01.04.2013r.) kolejny grupowy stunt-film. Do tej pory stara³em siê, aby ka¿dy przygotowany przeze mnie film mia³ co¶ wyj±tkowego. Mam wiêc nadziejê, ¿e kolejny film na urodziny forum PKS bêdzie wyj±tkowy.
Planowany tytu³ filmu to "Siódma mila".
Potrzeba przede wszystkim dobrych stuntów i pozytywnego nastawienia, ale my¶lê, ¿e to ju¿ wiecie.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2013-03-05, 22:25
NoName, ¶lij stunty.
Alibiego nie bêdzie. Alibi, znasz zasady. Wiesz, co mo¿na przesy³aæ, a co siê nie nadaje. Moim skromnym zdaniem jeste¶ niezrównowa¿onym cz³owiekiem. Bez powodu blokujesz sobie numer do mnie podczas kolejnych rozmów przez gg, z g³upkowatym u¶miechem z nawiasów. Nie ma, co przepraszaæ. To Twoja sprawa. Filmik, który przys³a³e¶ nie zostanie przyjêty, bo siê nie nadaje, prosta sprawa.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum