Punkty: 80
Wys³any: 2013-03-11, 19:44 [S]tunt [W]orld - Prze³om w Polskich serwerach stunt!
GameMode serwera jest pisany w systemie komend zcmd,od update 1.1 wszystko w MySQL poza logami które s± w DOF2 bo lepiej mi tak czytaæ(nie lubiê operowaæ w mysql),pêtle robione w foreach.
Serwer jest bardzo optymalny.Ponadto zrobi³em prosty i niezawodny system antymoneyhack,nie istnieje na serwerze takie co¶ RCON kto siê zaloguje od razu dostaje bana,wszystkie rangi s± nadawane w bazie danych.Oczywi¶cie s± takie rzeczy jak anty spam,reklama www/ip.Autorski gamemode.
Nie bêdê pisa³,¿e jaki¶ klimat jest na serwerze czy inne dziadostwa.Jak to inne serwery dopóki nie wejdziecie i nie sprawdzicie to siê nie przekonacie czy to rzeczywi¶cie jest prawda.Nie ma zbêdnych rang jak j@ takie rangi s± ¿a³osne i stworzone na kasê.Oczywi¶cie jest konto VIP,poniewa¿ zbieram na zak³adkê hosted i unikalny styl forum.Ponad 8tys. obiektów co tydzieñ s± dodawane nowe.DM jest dostêpny tylko w wybranych strefach je¿eli gracz wyjdzie poza strefê automatycznie kasuje bronie.Aby gracze którym nie odpowiada kupno VIP'a za pieni±dze wystarczy tylko graæ na serwerze,co 10min dostaje siê specjalne punkty(zapisywane)i gdy siê uzbiera okre¶lon± ilo¶æ dostajê siê na tydzieñ vip'a.Aby mo¿na by³o w jaki¶ sposób pieni±dze wykorzystaæ jest te¿ system domów aby nie by³ taki nudny serwer mo¿na je równie¿ zdobyæ za wy¶cig stuntowy.Jest równie¿ system klanów,rzecz jasna s± estetyczne textdrawy np. pasek stanu,nie s± ono przesadnie kolorystyczne.Informacje nad paskiem i ³adny licznik prêdko¶ci.Informacje o wej¶ciu/wyj¶ciu s± pokazywane z boku aby nie za¶miecaæ czatu takim czym¶.Równie¿ zadania matematyczne,zarêczam was i¿ nie jest to zapchany stunt jakim¶ elemantami FR.Serwer dzia³a³ przez kilka dni i zyska³ max 22 graczy. Pó¼niej za³o¿y³em has³o by zaaktualizowaæ GM do tego co mia³o byæ w nastêpnej wersji.Ju¿ nie za³o¿ê raczej has³a chyba,¿e z trudnych problemów.
Nazwa: [PL][S]tunt[W]orld@INFBUD.PL
Adres IP: 79.98.145.132:7777
Graczy: X / 100
Ping: X
Mode: PL-Polski Stunt1.1r-02
Map: Stunt Andreas
Wiek: 33 Do³±czy³: 6101 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2013-03-11, 21:32
antyfail
/teles nei dzia³a
nie da sie zmieniac koloru auta
nie ma porz±dnych map stunterskich
antyfail
niemo¿liwo¶æ zmiany pogody itp
kupowanie domów
reklamowanie na martwym forum
Wys³any: 2013-03-11, 22:11
/teles we¼ z tak± wiedz±...przez takich jak ty dobre serwery nie s± doceniane.Wymy¶lili¶cie sobie,¿e na jakim¶ serwerze gdzie du¿o graczy by³o jest /teles i ma byæ wszêdzie te¿ mi wielka ró¿nica.Wystarczy /pomoc wpisaæ i tam s± teleporty do wyboru stunt,standardowe.
Nie ma porz±dnych map stunterskich,raptem gra³e¶ 5min. powodzenia jak wszystko zwiedzi³e¶.Da siê zmieniaæ kolor auta to nie jest "gówniany" serwer jak wszystkie,¿e komendy te same.
/kolorpojazd .Jak chcia³e¶ tak siê sta³o dodano /teles.Domy s± w /ls aby nie za¶miecaæ.
Nie odbieraj tego jako prowokacjê, tylko piszê prawdê i nie mam na celu wkurzenia ciebie.
Zmiana pogody to tylko zapychanie zbêdnymi funkcjami mapy, ew. co my¶lisz o pogodzie w ls np. s³onecznej w sf deszczowej a w lv zamieæ pustynna?
Antyfail? Nie rozumiem...mo¿e antyfall?
Ponadto jak skoñczy tworzenie webmaster szablonu strony bêdzie mo¿liwo¶æ u¿ywania handlingów do nrg do stuntu.Zapomnia³em napisaæ,¿e mo¿na stuntowaæ równie¿ hydr±.Strza³ z hydry=wiêzienie na 1min.
£adna reklama i rozpisana,my¶lisz,¿e spamuje by wchodzili i nie wiem vipa brali? Mog³e¶ te¿ pomy¶leæ o tym i¿ mi zale¿y.
Wys³any: 2013-03-12, 12:42
Ty g³upka udajesz czy co?
Wcale nie dzia³aj± te komendy naucz siê pisaæ jak masz z tym problem.
Taki ciemny jeste¶ pseudo stunterze i¿ nie wiesz,¿e s± handlingi do nrg u³atwiaj±ce podnoszenie ko³a?
Podmienianie handlingu w stuntingu jest niedozwolone, kazde uproszczenia wykonywanych stuntow za pomoca zmian w handlingu uznawane sa za moding, tak samo jak modyfikacje wygladu pojazdu ktorym wykonujemy stunt (poza zmianami vinyli), takze nie wyzywaj userow, ktorzy co jak co, ale jakis czas stuntuja i wiedza o co chodzi. Sama reklama servera jest w porzadku.
Ostatnio zmieniony przez Kiper 2013-03-12, 16:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 30 Do³±czy³: 6000 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2013-03-12, 18:50
Art napisa³/a:
mozecie go zbanowac bo tutaj zesram sie ze smiechu
Masz admina art to go zbanuj. pff...
Nie no zaraz ja siê zesram, bo mam bekê, ¿e przed kim¶ nowym wygl±dacie jak nie powiem na kogo... W dodatku ard ma "admina!" HAHAH! Zbanujcie mnie bo nie wytrzymam, zreszt± i tak tutaj ¿adko wchodzê to prawie to samo co ban. !
Dobra, co do tematu to jeszcze nie sprawdza³em serwera ale je¶li jest tak jak mówi± powy¿ej to troszkê nie fajnie, bo im wiêcej ograniczeñ tym gorzej np. poszukaæ zwyk³ego stuntu bez mapy (przenosz±c siê do kolegi) tak± rad± ode mnie by³oby dla ciebie sprawdzenie jak wygl±daj± inne serwery np. PSA, ISS ¿eby¶ wiedzia³ co mniej wiêcej musisz jeszcze dodaæ o ile siê da, ja siê za bardzo na tym nie znam ale my¶lê, ¿e dobrze by by³o ¿eby¶ spróbowa³ wprowadziæ jakie¶ innowacjê.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2013-03-12, 22:46
DeVel, nie przejmuj siê Artem, on tak ma ju¿ fabrycznie.
Tryb gry jest bardzo fajny. Sprawdzi³em. Jest przyjemny, du¿y wybór postaci, gra radio, wybór pojazdów wed³ug typów, du¿o fajnych przeszkód, teleport. Nawet licznik prêdko¶ci wygl±da ca³kiem zgrabnie. Widzê, ¿e w³o¿y³e¶ sporo pracy w budowê trybu gry. Dziêki za info! = )
Polecam tryb gry SA-MP StuntWorld!
P.S.: Widzê, ¿e Y-Less sporo ci pomóg³. To w porz±dku kole¶. Zna siê na rzeczy, jak nikt inny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum