Bo Âźle byÂły stunty nagrane, w tej jest o wiele lepiej.
Co z tego, Âże piosenka stara, co to ku*wa hollywood, Âżeby przejmowaĂŚ siĂŞ takimi pierdoÂłami jak muzyka? Lubie tÂą piosenkĂŞ i pasuje do stunt filmu, nic wiĂŞcej mi nie potrzeba.
WeÂź nie [cenzura], tutaj kamera wchodzi w Âściany, a tam jakoÂś to wyglÂądaÂło. 2/5
mia³eœ to Ty montowaÌ, ale póŸniej stwierdzi³eœ, ¿e jednak Ci siê nie chce, polecia³eœ w [cenzura] wiêc teraz nie miej do nikogo pretensji i ogarnij siê, robisz z ig³y wid³y bo odrzuci³em film twojego kolegi, ktoœ Ci siê sprzeciwi to odrazu hejt leci. Pozdrawiam panie "Internet serious business"
ArcydzieÂło moÂże nie jest, chociaÂż niektĂłre stunty warte uwagi.
WÂłaÂściwie to jest 1:0 dla mnie gdyÂż, jakbyÂś nie cytowaÂł mojego posta wybiĂłrczo niczym skorumpowane polskie media:
Skamer napisał/a:
Poti , coÂś Ci siĂŞ pomyliÂło, to nie jest 2007 rok tylko 2013 . ChociaÂż doceniam inicjatywĂŞ i ÂżyczĂŞ powodzenia
ChciaÂłem zmotywowaĂŚ was do dziaÂłania i jak widaĂŚ siĂŞ udaÂło.
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum