Wiek: 37 Do³±czy³: 7411 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2014-10-14, 19:22
Mia³e¶ mo¿liwo¶æ zrezygnowaæ i mia³e¶ mo¿liwo¶æ pozostaæ. Zrezygnowa³e¶ z w³asnej woli, a wiêc nikt spowrotem Ciê si³± ci±gn±æ nie bêdzie. Mo¿e stunty by³y wypocone, ale mamy innych stunterów, a tak¿e nades³ane stunty. I to siê liczy. Dobrze by by³o, gdyby¶ pozosta³, ale mamy z czego robiæ film, wiêc p³akaæ nie bêdziemy.
Punkty: 39724
Wys³any: 2014-10-30, 22:49
Chêtnie wzi±³bym udzia³. Mam taki zamiar. Termin jest a¿ do koñca tego roku. Póki co, nie mam, co wysy³aæ. Nowsze stunty, które jeszcze mia³em, wys³a³em do projektu PKS. Mam nadziejê, ¿e pode¶lê co¶ przed koñcem terminu. Uda³o mi siê uruchomiæ blaszaka i teraz mogê w miarê przyzwoicie po¶migaæ w GTA: San Andreas. Od czasu do czasu pilnujê tematu, ¿eby nic nie przegapiæ.
My¶lê, ¿e mo¿esz liczyæ na mój udzia³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum